Pasinler'de Girişimcilik Kursu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Pasinler'de Girişimcilik Kursu Açıldı

Pasinler\'de Girişimcilik Kursu Açıldı

Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası ve Pasinler Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Pasinler’de girişimcilik kursu açıldı.

10.06.2015 17:56

Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası ve Pasinler Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Pasinler'de girişimcilik kursu açıldı.

Erzurum'un Pasinler ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Pasinler Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü Danışman Eğitimci Kadir Ergün tarafından kadınların ve gençlerin ticaret hayatında başarılı olabilmeleri için "Girişimcilik Kursu" açıldı.72 saat sürecek olan kursun sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

Konuyla ilgili bilgi veren Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydın Taşbaşı, "İlçemizdeki genç kadın ve genç erkeklerin ticaret hayatında başarı sağlayabilmeleri için Pasinler Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzle ortaklaşa genç girişimcilik kursu açtık. Oda olarak ticaret erbabı esnaflarımıza yönelik kurslarımız devam edecektir. Emeği geçen bütün herkese teşekkür ederim." dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pasinler'de Girişimcilik Kursu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement