PayPal Türkiye'den Çekildi - Son Dakika
Ekonomi

PayPal Türkiye'den Çekildi

PayPal Türkiye'deki operasyonlarına son verdi. Kararına gerekçe olarak, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'na yaptığı lisans başvurusunun reddini gösterdi.

31.05.2016 07:44  Güncelleme: 08:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PayPal ödeme sistemi Türkiye'deki faliyetlerine son verdiğini duyurdu. Karara gerekçe olarak BDDK'nın gerekli izinleri vermemesi gösterildi.

Alınan karar uyarınca 6 Haziran Pazartesi gününden itibaren Türkiye'deki müşteriler PayPal hesapları üzerinden para gönderme ve alma işlemi yapamayacak. PayPal müşterileri bu sürede hesaplarına giriş yaparak, varsa hesaplarındaki bakiyeyi Türkiye'deki banka hesaplarına aktarabilecek.

Müşteriler PayPal'ın bilgi sayfasını ziyaret ederek bu sürecin kendilerini nasıl etkileyeceğine ilişkin detaylı bilgi alabilecek.

'İZİNLERİN ALINMASI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRECEK'

PayPal'ın internet sitesinde yapılan açıklamada, gelecekte Türkiye'deki müşterilere yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmaların süreceği belirtildi.

ALANINDA DÜNYA LİDERİ

Online ödeme sistemleri içeresinde dünya sektöründe lider isimlerden olan Amerikan şirketi PayPal; ABD'nin yanı sıra, İngiltere, Almanya, Fransa, İspanya, Belçika, Avusturya ve İsviçre gibi birçok ülkede faaliyet gösteriyor.

PayPal Türkiye\'den Çekildi
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Ekonomi PayPal Türkiye'den Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ali: Bağışta bulunsaydi malum vakıflara lisansmış izinmis hepsi anında alınırdı..bunlar ecnebi işte yol yordam bilmiyorlar..bari birileri bizdeki işleyişi anlatsaydi.. 13 3 Yanıtla
  • Ahmet: Aman isabet olmuş zaten düzgün bir firma degildi. 2 1 Yanıtla
  • Can: Paypal sen işini bilmiyorsun..Türgev e ver 2-3 yüzbin dolar..Hemen faaliyetlerine başlayabilirsin.. 0 3 Yanıtla

Advertisement