Permolit İle Gökkuşağının Altında Koşacaklar! - Son Dakika
Güncel

Permolit İle Gökkuşağının Altında Koşacaklar!

Permolit İle Gökkuşağının Altında Koşacaklar!

Permolit, gökkuşağının altında koşmak isteyen herkesi bu eşsiz deneyime ve renklerin dansına davet ediyor

09.09.2014 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika Birleşik Devletleri'nde başlayıp tüm dünyaya yayılan 5 km'lik Renkli Koşu festivali, 14 Eylül'de Permolit sponsorluğunda İstanbul'da gerçekleşecek.

1981 yılından beri Türkiye'nin yükselen sektörleri arasındaki boya sektöründe faaliyet gösteren Akçalı Boya A.Ş., dünyanın en renkli Koşu Festivali Color Sky 5K'nın 14 Eylül 2014'te İstanbul'da gerçekleştirilecek etkinliğine, rengarenk Permolit markası ile destek veriyor.

Renkli Koşu, her yaştan insanın ister koşarak, ister yürüyerek tamamlayacağı eğlenceli ve keyifli bir koşu festivali olarak tüm dünyada büyük ilgi görüyor. Amatör ya da profesyonel sporcuların yanı sıra tüm aile ya da arkadaş gruplarının bir arada katılımına açık olan etkinlik, toplam beş kilometrelik bir koşu parkurunda gerçekleştirilecek. Parkurun her bir kilometresinde kurulacak renk istasyonlarında, istasyona varan tüm koşucular gıda boyasıyla renklendirilen %100 mısır nişastası ile yapılmış renkli toz yağmuruna tutulacak. Bitiş noktasında ise tüm koşucular kendilerine dağıtılan renkli tozları aynı anda havaya fırlatarak rengarenk bir ortam oluşturacaklar.

Permolit boyalarının renkli ruhu ile destek vereceği bu eşsiz deneyim hakkında daha detaylı bilgi almak ve katılımcı olmak için biletler Biletix'te.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Permolit İle Gökkuşağının Altında Koşacaklar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement