Petrol Devleri İstanbul'a Geliyor - Son Dakika
Güncel

Petrol Devleri İstanbul'a Geliyor

Amerikan Petrol Jeologları Derneği tarafından her yıl düzenlenen uluslararası "ICE-International Conference andExhibition" konferansı,14-17 Eylül tarihlerinde İstanbul'da yapılacak.

06.09.2014 10:33

Genel Başkanlığını Kadir Has Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Volkan Ş. Ediger ve ev sahipliğini Türkiye Petrol Jeologları Derneği'nin (TPJD) üstlendiği konferansa, Exxon Mobil Avrupa, Rusya ve Caspian Başkan Yardımcısı Rocky Becker, Suudi Aramco İcra Kurulu Başkanı Ibraheem Assaadan, Kuwait Foreign Petroleum Company'nin Başkan Yardımcısı Hosnia Hashim de katılıyor.

Kadir Has Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Başkanı Prof. Dr. Volkan Ş. Ediger konferansla ilgili şöyle bilgi verdi. "Konferans, sadece teknik düzeyde kalmamakta, dünyanın en büyük petrol şirketlerinin sahipleri ve üst düzey yöneticilerinin de ağırlandığı bir uluslararası petrol platformu niteliği taşımaktadır. Günümüz petrol endüstrisinin dünyanın en büyük şirketlerinden oluştuğu dikkate alındığında, İstanbul'da gerçekleştirilecek olan konferansın ne kadar önemli olduğu daha iyi anlaşılmaktadır. Konferansın 14 Eylül Pazar akşamı düzenlenecek olan açılış oturumuna, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sn. Taner Yıldız ve TPAO Genel Müdürü Besim Şişman da iştirak edecek. 15 Eylül Pazartesi günü gerçekleşecek olan konferansın ilk iki özel oturumunda teknik yenilikler, kapasite geliştirme ve işbirlikleri başlıklı özel oturumlarda, Petrobras, Exxon Mobil, Saudi Aramco, Kuwait Foreign Petrolum Company, MOL Schlumberger, Bain&Company ve TPAO'dan CEO ve Genel Müdür düzeyindeki şirket temsilcileri görüşlerini paylaşacak. Özel davetli konuşmacıların yer aldığı konferansta en ilgi çeken konuşmalardan biri de,16 Eylül Salı günü İTÜ'den Prof. Dr. A.M. Celal Şengör tarafından verilecek olan " Ege'nin Jeolojisi Medeniyetin Yükselmesinden Sorumlu mu?" başlıklı sunum olacak." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Petrol Devleri İstanbul'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement