Petrolspor, Bergama Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Petrolspor, Bergama Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Petrolspor, Bergama Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Petrolspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi ağırlayacağı Bergama Belediyespor maçı öncesi hazırlıklarına devam ediyor.

04.02.2016 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Petrolspor, Bergama'ya Hazırlanıyor

3. Lig 3. Gruptaki Batman temsilcisi Petrolspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi ağırlayacağı Bergama Belediyespor maçı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Ligde 27 puan ile 12. sırada bulunan temsilcimiz, Play-Off potasına maç eksiğiyle sadece 7 puan uzaklıkta yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta sonunu da dinlenerek geçiren Kırmızı – Beyazlı ekip, TP tesisleri koru sahasında Bergama Belediyespor maçı için hazırlıklarına devam ederken dün itibariyle antrenman sayısını ikiye çıkardı.

SAKATLAR İYİLEŞTİ

Bergama Belediyespor hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde sakat olan futbolcuların bir kısmı iyileşirken, bir kısmının da durumu maç günü netlik kazanacak.

Aykut Karaman, Mehmet Yılmaz ve Enes Köylü sakatlıktan tamamen kurtulurken, sakatlıkları devam eden Süleyman Baykuş, Veysel Kılıç ve Ramazan Erarslan'ın Bergama karşısında oynayıp oynamayacağı ise maç günü belli olacak.

Öte yandan iki hafta önce Çine Madranspor deplasmanında kart gören Sebahattin Usta ve Taner Arı cezaları sebebiyle forma giyemeyecekler.

YARASALAR HAREKETE GEÇTİ

Petrolspor taraftar grubu Yarasalar, Bergama Belediyespor maçı için cadde ve sokaklara kağıt afişler asarak Batman halkını maça davet ediyorlar.

Özellikle Turgut Özal bulvarına asılan afişlerde "Şehir senin, takım senin" sloganı kullanılarak, yurttaşların memleketin tek profesyonel takımı olan Petrolspor'a sahip çıkmaları için çağrıda bulunuyorlar. Murat Ezgin/Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Petrolspor, Bergama Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement