Pfizer Türkiye'den New York'a Yönetici Transferi - Son Dakika
Basın Bültenleri

Pfizer Türkiye'den New York'a Yönetici Transferi

Pfizer Türkiye\'den New York\'a Yönetici Transferi

Tüm dünyadaki Pfizer organizasyonları içerisinde bir lider okulu olarak tanınan ve şimdiye kadar çok sayıda Türk yöneticiye global pozisyonları emanet eden Pfizer Türkiye, yeni bir transfer gerçekleştirdi.

21.04.2014 18:05

Tüm dünyadaki Pfizer organizasyonları içerisinde bir lider okulu olarak tanınan ve şimdiye kadar çok sayıda Türk yöneticiye global pozisyonları emanet eden Pfizer Türkiye, yeni bir transfer gerçekleştirdi. Pfizer Asya-Pasifik ve Çin bölgesinin yeni Medikal Lideri Dr. Emre Aldinç oldu.

2008 yılından bu yana Pfizerli olan Dr. Emre Aldinç yeni görevini New York merkezli olarak yürütecek. Dr. Emre Aldinç yeni pozisyonunda Ağrı/Nöroloji, Kardiyovasküler/Metabolik ile Kadın/Erkek Sağlığı alanlarındaki medikal süreçlerin yürütülmesinden sorumlu olacak.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Emre Aldinç, Pfizer'e 2008'de medikal müdür olarak katılmıştı. Pfizer portföyündeki çeşitli ürünlerin Türkiye lansmanını başarıyla gerçekleştirmiş olan olan Emre Aldinç Mayıs 2013'ten bu yana gelişen pazarlar EURIT (Avrupa, Rusya, Hindistan, Türkiye) bölgesinden sorumlu Medikal Direktör olarak çalışmaktaydı.

Dr. Emre Aldinç hakkında

2001 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Emre Aldinç 2007 yılında Ortopedik Cerrahi alanında uzmanlık eğitimini tamamladı. Çeşitli araştırma projelerinde araştırmacı olarak yer almış olan Emre Aldinç 2004-2007 yılları arasında Türkiye Voleybol Federasyonuna bağlı Sağlık Komitesi üyeliği ve Türkiye Ulusal Voleybol Takımları resmi hekimliğini de üstlendi.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Pfizer Türkiye'den New York'a Yönetici Transferi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement