Philsa İşletmeler Direktörlüğü'ne Dominique Voegelı Atandı - Son Dakika
Güncel

Philsa İşletmeler Direktörlüğü'ne Dominique Voegelı Atandı

Philsa, Philip Morris Sabancı Sigara ve Tütüncülük Sanayi ve Ticaret A.Ş. İşletmeler Direktörlüğü'ne Dominique Voegeli atandı.

16.08.2012 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voegeli, hem Ege Bölgesi'nin hem de Türkiye'nin üretim devlerinden olan ve Philip Morris International'ın dünya genelindeki 47 fabrikası içinden "2011 Yılının En İyi Fabrikası" seçilen Philsa'nın tüm operasyonunu yönetecek.

1967 doğumlu Dominique Voegeli, 1990'da İsviçre'de bulunan HES – Yverdon Üniversitesi Elektrik Mühendisliği'nden mezun oldu. Voegeli, 2000 yılında Open University Milton Keynes'den MBA derecesini aldı. Kariyerine 1991 yılında Philip Morris International'de İsviçre Operasyonlar/İşletmeler Yönetici Adayı olarak başlayan Dominique Voegeli, PMI bünyesinde artan sorumluklarla çeşitli görevlerde bulundu. Voegeli, gösterdiği başarılar neticesinde 2001 yılında Romanya İşletmeler Direktörlüğü, 2004 yılında Polonya İşletmeler Direktörlüğü, 2007 yılında ise Lozan'da bulunan PMI İşletmeler Merkezi'nde ABD İhracat Operasyonları Direktörlüğü görevlerine getirildi. 2008 yılında Sampoerna/Philip Morris International'da Üretim Direktörlüğü görevine atanan Dominique Voegeli, 2009 yılından bu yana Endonezya'da İşletmeler Direktörü olarak çalışıyordu.

Evli ve 3 çocuğa sahip olan Dominique Voegeli; Fransızca, Almanca ve İngilizce biliyor. Dominique Voegeli, yeni görevine 1 Temmuz 2012 itibarıyla başladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Philsa İşletmeler Direktörlüğü'ne Dominique Voegelı Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement