Pınarbaşı Esnafı İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Pınarbaşı Esnafı İftarda Buluştu

Pınarbaşı Esnafı İftarda Buluştu

Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığı esnaflarla iftarda bir araya geldi.

21.07.2014 14:07

Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı esnaflarla iftarda bir araya geldi.

Pınarbaşı Öğretmen evi bahçesinde verilen yemeğe ilçe kaymakamı Kamil Aksoy, ilçe Garnizon komutanı Yüzbaşı Erdoğan Mutlu, İlçe Müftüsü Reşat Üstün, İlçe Emniyet Müdürü Temel Selman, Ak Parti ilçe Başkanı Tuncay Altıparmak, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Birliği başkanı Ahmet Övünç, daire müdürleri ve çok sayıda esnaf katıldı.

Esnafların bir araya gelerek birlik ve beraberlik göstermelerinin ilerde büyük projelere gebe olacağını belirten İlçe Kaymakamı Kamil Aksoy, İftar öncesi yatığı konuşmada "Pınarbaşı Öğretmenevi ilk defa bu kadar kalabalığa şahitlik ediyor. Bunun bir Ramazan ayında ve bir iftar vaktinde gerçekleşmesi hem sizin adınıza hem de bizim adımıza çok sevindirici bir olay. Bu iftarımızda bizi yalnız bırakmayan Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar birliği başkanımıza ve Kayseri'den gelen misafirlerimize çok teşekkür ediyorum."dedi.

Böyle bir etkinliğin ilçede ilk defa yapıldığını bundan sonrada devam edeceğini belirten Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Kadir Akbaş "Bu tür etkinliklerin asıl amacı birlik ve beraberliği sağlamaktır. Katkıda bulunan ve bizi yalnız bırakmayarak onurlandıran ilçe protokolümüze ve ilçe esnafımıza teşekkür ediyorum"dedi.

Program ilçe müftüsü Reşat Üstün'ün duası ile son buldu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pınarbaşı Esnafı İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement