Plaj Voleybolu: Tvf Pro Beach Tour Ayvalık Etabı - Son Dakika
Spor

Plaj Voleybolu: Tvf Pro Beach Tour Ayvalık Etabı

34 takımın katılacağı Ayvalık etabı, 11 13 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

09.07.2014 19:54

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından organize edilen TVF Pro Beach Tour 2014'ün Ayvalık etabı, 11-13 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, Ayvalık Ticaret Odası'nda (ATO) düzenlenen toplantıda, Pro Beach Tour 2014'ün bir ayağının Ayvalık'ta düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Başta Ayvalık Belediyesi ve ticaret odası olmak üzere tüm sponsorlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Turnuvada toplam 34 takım mücadele edecek. Katılan tüm sporculara başarılar diliyorum" dedi.

ATO Başkanı İbrahim Kantarcı da TVF Pro Beach Tour ile Ayvalık'ta bir plaj voleybolu hareketi başlattıklarını ifade ederek, "Önümüzdeki yıllarda bu hareketi daha da ileri taşıyarak, hem Türkiye Şampiyonası hem de uluslararası düzeyde organizasyonlar düzenlemek istiyoruz. Ayvalık'ta mücadele edecek tüm sporculara başarılar diliyorum" diye konuştu.

TVF Pro Beach Tour Ayvalık etabında, ana tablo maçları 11 Temmuz Cuma günü oynanacak. Etap, 13 Temmuz Pazar günü yapılacak final maçlarıyla sona erecek. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Plaj Voleybolu: Tvf Pro Beach Tour Ayvalık Etabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement