Polatlı'da Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Polatlı'da Bayramlaşma

Polatlı ilçesinde protokol üyeleri ile vatandaşlar bayramlaştı.

05.10.2014 16:33

Polatlı ilçesinde protokol üyeleri ile vatandaşlar bayramlaştı.

Polatlı Konak Güldeste Salonu'nda yapılan bayramlaşmaya, Kaymakam Mahmut Nedim Tunçer, Topçu ve Füze Okulu Komutanı Tümgeneral Avni Angun,   Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Yargıtay 9.  Ceza Dairesi Başkanı Ekrem Ertuğrul, 58. Topçu Tugay Komutanı Kemal Yeni, MHP İlçe Başkanı Gürsel Bilgiç, AK Parti İlçe Başkanı Gazi Karaoğlu, Belediye Meclisi üyeleri,  daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Buradaki bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri, Polatlı Polis Merkezi, ilçe Jandarma Komutanlığı, Huzurevi, Duatepe Devlet Hastanesi ve bazı şehit yakınları ile gazileri ziyaret etti.

Kaymakam Tunçer, bayramların sevgi, kardeşlik ve dayanışmanın en üst seviyeleri çıktığı müstesna günler olduğunu belirtti.

Polatlı Belediye Başkanı Yıldızkaya ise Polatlı'nın en büyük gücünün birlikteliği olduğunu, ilçenin tüm sorunlarının bu birliktelik ve kardeşlikle çözüleceğini ifade ederek Müslüman ülkelerde yaşanan acı ve göz yaşının dinmesini de diledi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polatlı'da Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement