Polis 2 Soyguncuyu Arıyor - Son Dakika
Güncel

Polis 2 Soyguncuyu Arıyor

Polis 2 Soyguncuyu Arıyor

İzmir'in Balçova İlçesi'ndeki bir banka şubesini silahla soyup 200 bin TL'den fazla parayla kaçan iki soyguncu aranıyor.

16.07.2015 17:14

İzmir'in Balçova İlçesi'ndeki bir banka şubesini silahla soyup 200 bin  TL'den fazla parayla kaçan iki soyguncu aranıyor.

Olay dün saat 16.45 sıralarında Mithat Paşa Caddesi üzerinde bulunan bir bankanın Balçova Şubesi'ne meydana geldi. Banka önüne plakasız motosikletle gelen ve birinin elinde pompalı tüfek bulunan 2 kişi, bankanın güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip tabancasını alırken, müşterileri de yere yatırdı. Silahlı soygunculardan biri vezneye uzattığı poşete paraların doldurulmasını sağladı, diğeri ise müşterileri bankanın üst katına çıkarttı. Kazak giyip kollarını, siyah kask takıp yüzlerini gizleyen silahlı soyguncular, saniyeler içinde bankadan aldıkları 200 bin TL'den fazla parayla kaçtı. Plakasız motosikletle ara sokaklara girip izlerini kaybettiren soyguncuların yakalanması için polis helikopteri ve 80'den fazla ekip arama çalışması başlattı.

'POLİSE İSTİRAHAT YOK'

Olayın yaşandığı banka şubesine gelen İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, "Failler yakalanıncaya kadar ne akşam istirahati, ne bayram istirahati olmayacak şekilde bütün ekiplerimiz bu konuya kenetlenmiş durumda olacak" dedi.

Şüphelilerin yakalanması için Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği özel ekipler kurdu. Polis, soyguncuların motosiklet ile Narlıdere yönüne kaçtıklarının tespit edildiği, bu güzergahta bulunan yaklaşık 200'e yakın güvenlik kamerasının incelemeye alındığı, şüphelileri yakalama çalışmasının sürdüğü belirtildi. Ancak şu ana kadar bir gelişme sağlanamadı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis 2 Soyguncuyu Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement