Polisin Evine Giren Hırsız Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Polisin Evine Giren Hırsız Yakalandı

Polisin Evine Giren Hırsız Yakalandı

Diyarbakır’da Emniyet Müdürlüğü’nün hırsız ve yankesicilere karşı arttırdığı çalışmalar sayesinde 2 kişi daha yakalandı.

13.01.2015 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da Emniyet Müdürlüğü'nün hırsız ve yankesicilere karşı arttırdığı çalışmalar sayesinde 2 kişi daha yakalandı. Yakalanan şahıslardan birinin geçtiğimiz ay bir polisin evini soyduğu öğrenildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada, merkez Kayapınar ve Yenişehir ilçelerinde hırsızlık ve yankesicilik suçlarına karışan iki kişinin yakalandığı belirtildi. Açıklamada, Kayapınar'da faili meçhul hırsızlık olaylarını aydınlatmak için yapılan polisiye çalışmalar sonucunda iki ayrı işlerinden ve bir ikametten hırsızlık yaptığı tespit edilen ve sabıkası bulunan M.U.'nun (17) yapılan titiz çalışmalar sonucunda yakalandığı bildirildi. M.U.'nun aralık ve ocak aylarında, biri kentte ikamet eden bir polisin evi olmak üzere, 3 ayrı hırsızlık olayına karıştığı da belirtildi.

Açıklamada, Yenişehir ilçesi Ofis Ekinciler Caddesi üzerinde, C.T. isimli bir şahsın durakta minibüs bekleyen vatandaşları sürekli takip ettiğinin tespit edildiğine de dikkat çekilerek, "Bir süre sonra bu şahsın durakta bekleyen bir bayanın cebinde bulunan cep telefonunu yankesicilik suretiyle alıp koşmaya başlaması üzerine şüpheli şahıs, görevlilerimizce kovalamaca sonucu yakalanmıştır. Yakalanan şahsın yapılan üst aramasında bahse konu cep telefonu ele geçirilmiş ve mağdur bayana telefonu teslim edilmiştir" denildi.

Açıklamada, şahısların sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklandığı ifade edildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polisin Evine Giren Hırsız Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement