Polisin Şüphelenmesiyle Yakalandılar - Son Dakika
Güncel

Polisin Şüphelenmesiyle Yakalandılar

Polisin Şüphelenmesiyle Yakalandılar

İzmir'in Ödemiş ilçesinde polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan otomobildeki üç kişi, kovalamaca sonucu yakalanıp, gözaltına alındı.

03.04.2016 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Ödemiş ilçesinde polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan otomobildeki üç kişi, kovalamaca sonucu yakalanıp, gözaltına alındı. Trafik kurallarına uymadıkları için 7 bin 943 lira trafik cezası kesilen şüphelilerin üzerleri ile otomobil ve evlerindeki aramalarda toplam 23 uyuşturucu hap, bir miktar esrar ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Devriye görevi yapan polis ekipleri, Köprübaşı Mevkisi'nde, sürücüsünün tedirgin davranışlarından şüphelendikleri, içinde üç kişi bulunan bir otomobili, dün saat 23.00 sıralarında durdurmak istedi. Polisin, 'dur' ihtarına uymayarak kaçan 3 kişinin peşine düşüldü. Yaklaşık 1 saatlik kovalamaca sonucu durdurulan otomobildeki S.Ç., F.T. ve N.K., gözaltına alındı. Otomobilde ve şüphelilerin üzerlerindeki aramada 6 uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüphelilerin evlerindeki aramalarda da toplam 17 uyuşturucu hap, bir miktar esrar ve ruhsatsız iki av tüfeği bulundu. Trafik kurallarına uymadıkları gerekçesiyle toplam 7 bin 943 lira ceza da kesilen şüphelilerin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisin Şüphelenmesiyle Yakalandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement