Polisten İzinsiz Gösteriye Müdahale: 9 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Polisten İzinsiz Gösteriye Müdahale: 9 Gözaltı

Polisten İzinsiz Gösteriye Müdahale: 9 Gözaltı

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde, İstanbul'daki Bayrampaşa Çevik Kuvvet Müdürlüğü'ne düzenlenen el bombalı ve silahlı saldırının failleri terör örgütü DHKP-C üyesi Berna Yılmaz ve Çiğdem Yakşi'yi anmak için izinsiz gösteri yapan ve polise saldıran gruba polis müdahale etti.

05.03.2016 21:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde, İstanbul'daki Bayrampaşa Çevik Kuvvet Müdürlüğü'ne düzenlenen el bombalı ve silahlı saldırının failleri terör örgütü DHKP-C üyesi Berna Yılmaz ve Çiğdem Yakşi'yi anmak için izinsiz gösteri yapan ve polise saldıran gruba polis müdahale etti. Çıkan olaylarda 9 kişi gözaltına alındı.

Çiğli'nin Güzeltepe Mahallesi'nde bulunan Ege Kültür ve Sanat Merkezi Derneği üyesi bir grup, akşam saat 18.00 sıralarında geçen 3 Mart Perşembe günü İstanbul Bayrampaşa Çevik Kuvvet Müdürlüğü'ne el bombalı ve silahlı saldırı düzenleyen DHKP-C üyesi Berna Yılmaz ve Çiğdem Yakşi'yi anmak için yürüyüş yapmak istedi. Polis gruba yürüyüşün izinsiz olduğunu belirterek dağılın uyarısında bulundu. Bunun üzerine polise saldıran gruba müdahale edildi. Çıkan olaylarda 9 kişi gözaltına alınarak Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Öte yandan dernek binasında yapılan aramada çok sayıda örgütsel doküman ile örgüt mensuplarına ait fotoğraf ele geçirildi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisten İzinsiz Gösteriye Müdahale: 9 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement