Pompalı Tüfekli Cinayetin Zanlıları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Pompalı Tüfekli Cinayetin Zanlıları Yakalandı

Pompalı Tüfekli Cinayetin Zanlıları Yakalandı

izmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde, evinin önünde arabasını park ettiği sırada uğradığı pompalı tüfekle saldırıda hayatını kaybeden Cevdet Demir'in cinayet zanlısı tutuklandı.

26.12.2014 22:41  Güncelleme: 10:25

izmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde, evinin önünde arabasını park ettiği sırada uğradığı pompalı tüfekle saldırıda hayatını kaybeden 49 yaşındaki Cevdet Demir'in cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan 3 şüpheliden biri çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Olay, 23 Aralık Salı günü 19.30 sıralarında Soğukpınar Mahallesi 272 sokak numara 10'da meydana geldi. Üç hafta önce Muş'tan Kemalpaşa'ya taşındığı öğrenilen Cevdet Demir 09 JJ 912 plakalı otomobilini evinin önüne park ettiği sırada plakası belirsiz otomobilden inen kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Cevdet Demir olay yerinde ölürken, şüpheliler sırra kadem bastılar.

Cinayetten sonra soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlıların kaçtığı otomobilin plakasını belirledi. Polis ekipleri daha sonra olayı gerçekleştirdiği iddiasıyla A.Y. (60) ile oğulları S.Y. (27) ve N.Y.'yi (20) gözaltına aldı. A.Y., polis merkezindeki ilk ifadesinde imam nikahlı eski eşinin Cevdet Demir ile birlikte yaşamaya başladığını ve Demir'in kendisini tehdit etmesi üzerine cinayeti işlediğini söylediği belirtildi. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan A.Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pompalı Tüfekli Cinayetin Zanlıları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement