Popçu Bengü, Mersin'de Konser Verdi - Son Dakika
Güncel

Popçu Bengü, Mersin'de Konser Verdi

Popçu Bengü, Mersin\'de Konser Verdi

Bengü'nün kentte sahne alacağını duyan hayranları erken saatlerde Cumhuriyet Meydanı'na akın etti.

24.08.2013 02:38  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk pop müziği sanatçısı Bengü konseri Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşti. Bengü'nün kentte sahne alacağını duyan hayranları erken saatlerde, Cumhuriyet Meydanı'na akın etti. Yaklaşık 5 bin Bengü hayranı konser alanına girmeden önce güvenlik noktasında yapılan aramanın ardından içeriye alındı. İçeriye girenler, konser öncesi düzenlenen yarışmada yapılan çekilişler sonucunda çeşitli hediyeler aldı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan Bengü için platforma iki adet vantilatör konuldu. Sahneye çıkmasının ardından birbirinden hareketli şarkılarını seslendiren Bengü, organizasyon kapsamında kendisinin isminin ön plana çıkması nedeni ile Mersinlilere teşekkür etti. Bengü, söylediği şarkılarla kendisini dinlemeye gelen 7'nden 70'e bütün hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatırken 'Yaralı', 'Haberin Olsun', 'Unut Beni' ve 'Ağla Kalbim' albümlerindeki şarkılarını seslendirdi.

Sıcaktan etkilenen Bengü, "İzmir'den buraya geldik. İzmir sıcak ama Mersin'de İzmir'den de sıcak. Giydiğim elbise üzerime yapıştı. Her halde elbiseyi üzerimden çıkarmadan İstanbul'a giderim. Mersin'in havası ne kadar sıcaksa insanları da bir o kadar sıcak. Bu sıcakta bu alanı dolduran sizlere çok teşekkür ederim" dedi.

Söylediği şarkılarla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan Bengü, yaklaşık bir saat sahnede kalırken her şarkısının sonunda uzun süre alkışlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Popçu Bengü, Mersin'de Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement