Potanın Kralı Kütahya N.güral - Son Dakika
Yerel

Potanın Kralı Kütahya N.güral

Potanın Kralı Kütahya N.güral

12 Fen Lisesi'nin katılımıyla Antalya'nın Manavgat ilçesinde Namık Karamancı Fen Lisesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 6.Fen liseleri Basketbol Şampiyonası final maçı ve ödül töreniyle sona erdi.

12.06.2013 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

12 Fen Lisesi'nin katılımıyla Antalya'nın Manavgat ilçesinde Namık Karamancı Fen Lisesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 6. Fen liseleri Basketbol Şampiyonası final maçı ve ödül töreniyle sona erdi.

Manavgat 100. Yıl Kapalı Spor Salonu'nda oynanan, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Namık Karamancı Fen Lisesi'ni yaptıran hayırsever turizmci Mehmet Karamancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç ve İlçe Spor Müdürü Muammer Sarıdemir'in de izlediği final karşılaşmasında İzmir Fen Lisesi ile Kütahya Nafi Güral Fen Lisesi karşılaştı.

İlk yarısını 22-15 İzmir Fen Lisesi'nin önde tamamladığı karşılaşmayı özellikle son çeyrekte sergilediği performans ile Kütahya Nafi Güral Fen lisesi 43-37 kazanarak turnuvanın şampiyonluğunu kazandı.

Final maçının ardından yapılan ödül töreninde dereceye giren sporcu ve takımlara kupa ve madalyaları verildi. Kapanış töreninde konuşan Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, ilçede böylesine güzel bir turnuvaya evsahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bundan sonra yapılacak turnuvalarda da Manavgat olarak evsahipliği yapmak isterdik. Ne var ki her yıl değişik bir fen lisesinin ev sahipliğinde yapılıyormuş. Burada bulunan öğrenciler zaten Türkiye'nin en başarılı öğrencileri. Sadece derste ve sınavlarda başarılı olmadıklarını burada yaptıkları mücadelelerle gösterirken, aynı zamanda ne kadar ahlaklı ve centilmen olduklarını da gözler önüne serdiler. Bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenleri ve katılan tüm öğrencileri kutluyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Potanın Kralı Kütahya N.güral - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement