Prof. Dr. Görmez'den Bakan Kılıç'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Prof. Dr. Görmez'den Bakan Kılıç'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Prof. Dr. Görmez\'den Bakan Kılıç\'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı makamında ziyaret ederek, Gençlik ve Spor Bakanlığı görevinin hayırlı olmasını diledi.

25.02.2014 16:06

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı makamında ziyaret ederek, Gençlik ve Spor Bakanlığı görevinin hayırlı olmasını diledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Merkez Binası'nda ziyarette, Bakan Kılıç, başta gençler olmak üzere Türkiye'de 76 milyon vatandaşa en iyi şekilde sunmakla yükümlü olduklarını belirterek, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın da Türkiye genelinde verdiği hizmetleri memnuniyetle ve takdirle karşıladıklarını söyledi.

Türkiye'nin sahip olduğu genç nüfusun 'ülkenin geleceği' olması açısından büyük önem taşıdığına değinen Bakan Kılıç, "Böylesine genç, dinamik, zeki ve çalışkan bir nesle sahip olmak her ülkeye nasip olmaz. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla, özel sektör temsilcileriyle ve çok sayıda sivil toplum kuruluşuyla gençlerimize yönelik önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımızda ve özellikle gençlerimizin gelecekte taşıyacakları değerlerin bugünden oluşması noktasında, Diyanet İşleri Başkanlığı'na da çok büyük görevler düşmektedir. Bu noktada, Sayın Prof. Dr. Görmez başta olmak üzere Diyanet İşleri Başkanlığı'nın attığı adımları çok olumlu buluyorum" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez de, Türkiye'nin her açıdan çok önemli değerler taşıyan bir ülke olduğuna dikkati çekerek, "Rabbim bizlere sadece doğal güzelliklere sahip bir ülke vermemiş. Kendisi için, ülkesi için, geleceği için adımlar atan ve bu adımları atarken de geçmişine duyduğu saygı ve bağlılıktan ödün vermeyen bir halk nasip etmiş. İnşallah gençlerimiz hem bizlerin hem de başta Gençlik ve Spor Bakanlığı olmak üzere tüm kurumlarımızın büyük katkıları ile güzel bir geleceği inşa edecektir" ifadelerini kullandı.

Görüşme, Bakan Kılıç ve Prof. Dr. Görmez'in çeşitli konularda yaptıkları fikir alışverişinin ardından sona erdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Prof. Dr. Görmez'den Bakan Kılıç'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement