Proje'nin Havran Ayağı Başladı - Son Dakika
Yerel

Proje'nin Havran Ayağı Başladı

Proje\'nin Havran Ayağı Başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor” projesi’nin Havran ayağı başladı.

17.05.2016 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan "Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor" projesi'nin Havran ayağı başladı.

Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor Projesi kapsamında etkinlikler Havran Köylüce Mahallesinde yapıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde Balıkesir'in kamu kurum ve kuruluşlarının desteğiyle Balıkesir'e daha hızlı ve kaliteli hizmet ulaştırmayı amaçlayan "Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor" projesi Havran'ın Köylüce Mahallesinde yapılan eğitim, sağlık taramaları ve yarışmalarla start aldı. Köylüce İlköğretim Okulunda yangın tatbikatı gerçeğini aratmaz iken çocuklara yönelik eğitici uygulamalı programlar aileler tarafından memnuniyetle karşılandı. Büyüklere yönelik Halk Sağlığı Müdürlüğü Kanser Erken Teşhis ve Tarama ile kemik ölçümü yağ kilo oranı ölçümü gibi ücretsiz sağlık taramaları yapıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Beyaz masa ekibinin özel donanımlı tırı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi projelerini tanıttı. Kırsal Mahallelere yönelik etkinliklerin Havran ayağı Köylüce Mahallesi dışında Kocaseyit, Büyükdere, Çamdibi, Kobaklar, Hallaçlar, Küçükşapçı mahallelerinde devam edileceği bildirildi. Mahalle sakinlerine lokma ve ayran ikramı yapıldı.

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy etkinliğe katılarak mahalle sakinleri ile sohbet etti. Başkan Ersoy "Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur'un öncülüğünde başlatılan Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor Projesi Havran Köylüce mahallemizde çeşitli etkinlikler ile başladı.Mahalle sakinleri ile sohbet ettiğimizde uygulamadan memnun olduklarını ifade ettiler. Proje önümüzdeki günlerde diğer altı mahallede devam edecek" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Proje'nin Havran Ayağı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement