Protokol Üyelerinden Acılı Aileye 'Taziye Ziyareti' - Son Dakika
Yerel

Protokol Üyelerinden Acılı Aileye 'Taziye Ziyareti'

Protokol Üyelerinden Acılı Aileye \'Taziye Ziyareti\'

Vali Erdal Ata, Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şahinbey Belediye Başkan Mehmet Tahmazoğlu Gaziantep’teki izinsiz gösteriler sırasında rastgele ateş açılması sonucu yaşamını yitiren Süleyman Balcı’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

14.10.2014 15:17

Vali Erdal Ata, Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şahinbey Belediye Başkan Mehmet Tahmazoğlu Gaziantep'teki izinsiz gösteriler sırasında rastgele ateş açılması sonucu yaşamını yitiren Süleyman Balcı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Protokol ve beraberindekiler, aileye başsağlığı dileyip dua okuduktan sonra, Süleyman Balcı'nın babası Hasan Balcı'ya ve ailesine sabır temennisinde bulundular.

Vali Ata ailenin acısını paylaştığını belirterek, "Sınırlarımızın ötesinde gelişen olayların ülkemize sıçraması üzücü bir durum. Bu olaylarda maalesef bazı vatandaşlarımız hayatını kaybetmiş ve bazıları da yaralanmıştır. Küçük yaşta hayatını kaybeden yavrumuz için ise ne söylesek boş. Ailenin üzüntüsünü tarif etmek mümkün değil" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Başkan Tahmazoğlu ise, acılı aileye başsağlığı dileyerek yaşanan bu olaylardan dolayı aile adına çok üzgün olduklarını ve bundan sonra bu tür olayların ülkemizde ve özellikle de Gazi Şehrimizde yaşanmamasını temenni ettiklerini belirttiler. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Protokol Üyelerinden Acılı Aileye 'Taziye Ziyareti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement