PTSO Şehitler İçin Mevlit Okuttu - Son Dakika
Yerel

PTSO Şehitler İçin Mevlit Okuttu

PTSO Şehitler İçin Mevlit Okuttu

Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Çanakkale şehitleri, şehit askerler ile ülkenin birlik ve bütünlüğü için mevlit okuttu.

21.03.2014 14:16  Güncelleme: 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası (PTSO) Çanakkale şehitleri, şehit askerler ile ülkenin birlik ve bütünlüğü için mevlit okuttu. Cuma namazı öncesinde Pasinler Ulu Cami'nde okunan mevlide, Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, PTSO çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit ve gazilerin özverileriyle millete mal olduğuna vurgu yapan Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Ayrancı, "Türk milleti şehitlerine, gazilerine ve ailelerine daima özel bir değer vermiş, onlara sahip çıkmayı en önemli sorumluluğu bilmiştir. Bu tarih, gerek taarruz gerekse savunma savaşlarının başarılarıyla dolup taşan Türk kahramanlık tarihinin en onur verici, en parlak sayfalarından biridir. Sevinç ve coşkuyla kutladığımız Çanakkale Zafer'inin 99. yıl dönümünde, bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yad ediyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel PTSO Şehitler İçin Mevlit Okuttu - Son Dakika


Advertisement