Pursaklar'dan, Bayır-bucak Türklerine Anlamlı Yardım - Son Dakika
Yerel

Pursaklar'dan, Bayır-bucak Türklerine Anlamlı Yardım

Pursaklar Belediyesi ata mirası olan Bayır-Bucak Türkmenlerine sahip çıkarak yardım kampanyası başlattı.

10.12.2015 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesi ata mirası olan Bayır- Bucak Türkmenlerine sahip çıkarak yardım kampanyası başlattı. Toplanan yardımlar ay sonunda Türkmenlere ulaştırılacak.

Günlerdir Rusya'nın da desteğiyle Esed Rejimi tarafından hedef alınan Bayır-Bucak Türkmenleri zor günler yaşıyor. Bu zor günlerde Türkmenleri unutmayan Pursaklar Belediyesi anlamlı bir yardım kampanyasına daha imza attı. "Çocuklarımız Üşümesin" sloganıyla başlatılan yardım kampanyasına Pursaklar Sanayici ve İşadamları Derneği (PUSİAD) de destek verdi.

Kampanya hakkında açıklama yapan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Türkmen kardeşlerimiz orada sıkıntı yaşarken biz buna duyarsız kalamayız. Daha önce de Suriye'den gelen mülteci kardeşlerimize yönelik yardım kampanyaları düzenledik. İnşallah bu kampanyamızda da hemşehrilerimizin vereceği desteklerle Türkmen kardeşlerimizin yanında olacağız. Türk milleti her zaman mazlumun yanında olmuştur" dedi.

Düzenlenen yardım kampanyası için acil ihtiyaç olan çocuk botu, çocuk montu, battaniye, un ve kuru gıda bağışları kabul ediliyor. 25 Aralık'a kadar devam edecek olan kampanyaya destek vermek isteyenler yardımlarını Pursaklar Belediyesi Tevfik İleri Kültür Merkezi Deposu'na ulaştırabilir. Ayrıca kampanya ile ilgili 0312 527 5540-41 no'lu telefonlardan Tebessüm Çarşısı'yla irtibat kurabilir. Kampanyayı yürüten yetkililer ikinci el ürünler getirilmemesi noktasında vatandaşlardan ricada bulundu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar'dan, Bayır-bucak Türklerine Anlamlı Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement