Radyo Amatörlerinden Tiyatro Sanatçısı Katra' ya Madalya - Son Dakika
Yerel

Radyo Amatörlerinden Tiyatro Sanatçısı Katra' ya Madalya

Radyo Amatörlerinden Tiyatro Sanatçısı Katra\' ya Madalya

Çanakkale Savaşlarının yüzüncü yılında Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyetince hazırlanan ‘Goncasuyu’ndan dünyaya’ projesi kapsamında yapılan çalışmalara destek veren ve projenin tanıtım filminin çekimlerindeki sahnelerde rol alan Abdülkadir Katra’ya Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Genel Başkan yardımcısı Alper Doğmaz tarafından hizmet madalyası verildi.

27.08.2015 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Savaşlarının yüzüncü yılında Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyetince hazırlanan 'Goncasuyu'ndan dünyaya' projesi kapsamında yapılan çalışmalara destek veren ve projenin tanıtım filminin çekimlerindeki sahnelerde rol alan Abdülkadir Katra'ya Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Genel Başkan yardımcısı Alper Doğmaz tarafından hizmet madalyası verildi.

Hizmet Madalyaları TRAC tarafından Proje kapsamında sahada çalışan 60 Avustralyalı ve Türk Radyo Amatör'üne verilen hizmet madalyası ayrıca projeye destek veren 6 kişiye veriliyor. Çanakkale Savaşlarının yüzüncü yılında otuz beş ilimizde ve KKTC de sahnelenen Çanakkale destanı oyunu ile beş yüz elli iki bin seyirciye ulaşan tanınmış tiyatro sanatçısı Abdülkadir Katra'ya tanıtım filmindeki rolü nedeniyle madalya ve beratı yapılan törenle Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Genel Başkan yardımcısı Alper Doğmaz tarafından verildi. Çanakkale'yi ve Gelibolu yarımadasını tanıtan görüntülerin de yer aldığı tanıtım filmi, Çanakkale'de yerel kanallar ve video paylaşım sitelerinde Goncasuyu'ndan dünyaya adıyla yayınlanıyor. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Radyo Amatörlerinden Tiyatro Sanatçısı Katra' ya Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement