''Radyonun İçindekiler'' Şehir Tiyatroları'nda - Son Dakika
Kültür Sanat

''Radyonun İçindekiler'' Şehir Tiyatroları'nda

\'\'Radyonun İçindekiler\'\' Şehir Tiyatroları\'nda

Şehir Tiyatroları, Radyonun İçindekiler adlı oyunu bu hafta seyirciyle buluşturuyor. Ragıp Yavuz'un yönettiği oyun 6 Nisan Çarşamba günü ilk gösterimini yapıyor.

04.04.2016 14:33  Güncelleme: 14:40

"Radyonun İçindekiler", savaş, gözyaşı ve ölümün yüzyıllardır neredeyse tutsak aldığı bir coğrafyanın ve onun acılı insanlarının hikayesi... Ülkesi, kimliği, inancı ne olursa olsun, ölümden kaçarken, ölümle sonuçlanabilecek bir yolculukta yaşama umudu arayan Orta Doğu insanlarının, mültecilerin yorgun yalnızlığı... Küreselleşmesi artık tartışılmayacak boyutlara varan ve neredeyse "groteskleşmiş* bir trajedinin, haber bültenlerine yansımayan karanlık gölgesi... "Radyonun İçindekiler", Kadın, erkek, çocuk ayırt etmeden ve "belki de sanatta en güç olgu olan, acının resmini çizebilmek" çabası...

Sahne ve Kostüm tasarımını Barış Dinçel'in, ışık tasarımını Mustafa Türkoğlu'nun, efekt tasarımını Ersin Aşar'ın, hareket düzeni'ni Yasemin Gezgin'in yaptığı oyunda; Aslı İçözü, Bensu Orhunöz, Cem Baza, Çağlar Yiğitoğulları, Gürol Güngör, Hüseyin Köroğlu, İskender Bağcılar, Onur Şirin, Ümit Bülent Dinçer, Yığıt Ali Uslu ve Zeki Yıldırım rol alıyor.

Oyun ; 6, 7, 8 ve 16 Nisan 2016 tarihlerinde Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde.


Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat ''Radyonun İçindekiler'' Şehir Tiyatroları'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement