Ramazan Bayramı - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı

Nevşehir'in Derinkuyu ve Gülşehir ilçelerinde bayramlaşma töreni düzenlendi

08.08.2013 14:45

Nevşehir'in Gülşehir ve Derinkuyu ilçelerinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Gülşehir Öğretmenler Lokalindeki törene, Kaymakam Vekili Hakan Keskin, Belediye Başkanı Mustafa Dursun, daire müdürleri ile  vatandaşlar katıldı.

Keskin, burada yaptığı konuşmada, tayininin Kozaklı ilçesine çıktığını belirterek, Gülşehirlilerin Ramazan Bayramını tebrik etti.

Belediye Başkanı  Dursun da manevi duyguların en üst seviyede yaşandığı özel günlerden biri olan Ramazan Bayramı'nın, heyecanını birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Gülşehir halkının bayramını kutladı.

Konuşmaların ardından Mustafa Dursun, Hakan Keskin'e Gülşehir'deki hizmetlerinden dolayı plaket verdi.

Buradaki programın ardından Kaymakam Keskin ve beraberindekiler, İlçe Polis Merkezi, İlçe Jandarma Komutanlığını, Gümüşkent Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Derinkuyu ilçesinde Kaymakam Mithat Can Kutluca'nın makamında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine ise Garnizon Komutanı Mehmet Kartaloğlu, Belediye Başkanı Ahmet Balcı, belde belediye başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Protokol üyeleri daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı, belediye başkanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği ile engelli bakım merkezinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. - Nevşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement