Ramazan Bayramı - Son Dakika
Güncel

Ramazan Bayramı

Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu: "İster Filistin'de olsun, ister Suriye'de ve Irak'ta; ister Arap olsun, ister Türk olsun, ister Kürt olsun; ister Müslüman olsun, ister başka dinden olsun; nerede olursa olsun, Somali'deki fakirler, Arakan'daki zavallı insanlar, hakları elinden alınmış insanların hepsine.

27.07.2014 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, "İster Filistin'de olsun, ister Suriye'de ve Irak'ta; ister Arap olsun, ister Türk olsun, ister Kürt olsun; ister Müslüman olsun, ister başka dinden olsun, nerede olursa olsun, Somali'deki fakirler, Arakan'daki zavallı insanlar, hakları elinden alınmış insanların hepsine Cenabıallah barış versin, huzur versin ve dünyamız bu felaketlerden, bu musibetlerden korunsun" ifadesini kullandı.

İhsanoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Allah'ın ülkeye huzur ve İslam dünyasına barış vermesini diledi.

Allah'ın rahman ve rahim olan sıfatının bütün İslam alemine ve tüm dünyaya şamil olmasını temenni eden İhsanoğlu, mesajında şunları kaydetti:

"Bu Ramazan Bayramı'nda Cenabıallah'tan niyazım şudur: Ülkemize huzur, İslam dünyasına barış versin ve etrafımızdaki bu alevler sönsün. İster Filistin'de olsun, ister Suriye'de ve Irak'ta; ister Arap olsun, ister Türk olsun, ister Kürt olsun; ister Müslüman olsun, ister başka dinden olsun; nerede olursa olsun, Somali'deki fakirler, Arakan'daki zavallı insanlar, hakları elinden alınmış insanların hepsine Cenabıallah barış versin, huzur versin ve dünyamız bu felaketlerden, bu musibetlerden korunsun. Allah'ın aziz ismiyle, kahhar ismiyle, bize bu sıkıntıları yaşatanlara hitap ediyorum: Rahman ve rahim olan sıfatının bütün İslam alemini ve tüm dünyayı kapsamasını temenni ederim." - Ankara

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement