Ramazan Bayramı - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı

Sinop'un Boyabat ilçesinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

28.07.2014 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boyabat ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Öğretmenevi'nde düzenlenen törende AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Kaymakam Bilal Bozdemir, Garnizon Komutan Vekili Ali Tayip,Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, katılanların bayramını kutladı.

AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, yaptığı konuşmada, üç yıldır, kurum amirleri ile uyumlu, birlik, beraberlik ve huzurlu bir çalışma içinde olduklarını dile getirdi.

Yaşanan sorunların çözümü noktasında yardımcı olmaya çalıştıklarını Vurgulayan Ersoy, "Şükürler olsun ki önümüzdeki yıl içinde özellikle eğitim alanında temelini atacağımız iki inşaatın da yapımıyla hiçbir okul sorunu, yurt sorunu kalmamış bir ilçe durumuna geleceğiz. İki yıldır okullarımızda branş öğretmeni eksiğimiz yok, hastanemizde 23 doktorumuz Boyabat'ımıza hizmet veriyor. Önümüzdeki birkaç ay içinde ihalesini yaptıracağımız 100 yataklı, 16 yoğun bakım yatağı ve 4 ameliyathanesi olan çok modern bir hastane yaptıracağız" dedi.

Törene, İlçe Emniyet Müdürü Ümmet Demir, Cumhuriyet Savcısı Naim Babür Alaybeyoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement