Ramazan Bayramı - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı

Artvin Valisi Cirit: "Gelecek nesillere bırakılacak en büyük armağan, özgürce ve kardeşçe kutlanacak bayramlardır"

28.07.2014 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'de Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Atapark'ta düzenlenen törene, Artvin Valisi Kemal Cirit, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, İl Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Kip, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Çelik, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Emniyet Müdürü Hamdi Selçuk, daire amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cirit, burada yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Gazze başta olmak üzere ülkenin diğer yerlerinde hayatını kaybedenlerin de acılarını yaşadıklarını belirten Cirit, "Kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygularının perçinlendiği dini bayramlarımız, geçmişte olduğu gibi bugün de millet olarak bizler için müstesna yere sahiptir. Birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak yaşanmalıdır" dedi.

Cirit, gelecek nesillere bırakılacak en büyük armağanın, özgürce ve kardeşçe kutlanacak bayramlar olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Birçok konuda bölgesine önder ve örnek olan Artvinli hemşehrilerimin bu bayramda da fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı, yaşlılarımızı ve yetiştirme yurtlarında kalan yavrularımızı yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. Onlara bu hayatta yalnız olmadıklarını hissettirmek, anne, baba yada çocuk sevgisini tekrar ve bayram sıcaklığında yaşatmak, hepimiz için insanlık görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle Artvinli hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Bayramların insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum."

Konuşmaların ardından Vali Cirit ve beraberindekiler, 25. Mekanize Tugay Komutan Yardımcılığı, İl Jandarma Komutanlığı ile Çarşı Mahallesi Karakolunu da ziyaret ederek görevli asker ve polislerin bayramını kutladı.

Bayramlaşma programı kapsamında Vali Cirit, Artvin Devlet Hastanesine geçerek tedavi gören hastalara da geçmiş olsun dileğinde bulundu. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement