Regaib Kandili'ne Doğru - Son Dakika
Yerel

Regaib Kandili'ne Doğru

Regaib Kandili dolayısıyla Honaz ilçesi Organize Sanayi Cemisi'nde düzenlenecek özel programa, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem Keleş'in de katılacağı bildirildi.

22.04.2015 19:06

Regaib Kandili dolayısıyla Honaz ilçesi Organize Sanayi Cemisi'nde düzenlenecek özel programa, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem Keleş'in de katılacağı bildirildi.

Denizli Müftüsü Veysel Çakı, yaptığı açıklamada, 23 Nisan Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gecede "Regaib Kandili"nin kutlanacağını hatırlattı.

İl merkezi ve ilçelerde bulunan tüm camilerde Regaib Kandili münasebetiyle programlar icra edileceğini ifade eden Çakı, "Özellikle ilimiz Honaz ilçesi Organize Sanayi Camisinde, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem Keleş'in de konuşmacı olarak katılacağı ve TRT'den canlı olarak yayınlayacak özel program icra edilecektir. Programa vatandaşlarımızın iştirak edebilmesi için Denizli Büyükşehir Belediyesince 19.00-22.00 saatleri arasında Ulucami ve Delikliçınar Yeni Cami önünden otobüs kaldırılacaktır" açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement