Hükümet Koç'un Marina Almasına İzin Vermedi - Son Dakika
Ekonomi

Hükümet Koç'un Marina Almasına İzin Vermedi

Hükümet Koç\'un Marina Almasına İzin Vermedi

Rekabet Kurulu, Beta Marina ve Pendik Marina Yat ve Çekek İşletmesi A.Ş.'nin hisselerinin tamamının KOÇ'a bağlı Setur'un devralınmasına izin vermedi.

20.07.2015 11:44  Güncelleme: 18:32

Rekabet Kurulu, Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi A.Ş. ve Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi A.Ş.'nin hisselerinin tamamının Setur Servis Turistik A.Ş. tarafından devralınmasına izin vermedi.

KESİN KARAR

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Tirsan Kardan Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Tiryakiler Yedek Parça Sanayi ve Ticaret A.Ş. hakkında yürütülen soruşturmaya ilişkin nihai karar açıklandı. Buna göre, söz konusu şirketlere idari para cezası uygulanmasına gerek olmadığına karar verildi.

MERSİN OTOGARINA SORUŞTURMA

Ayrıca Mersin Şimşek Group Turizm İnşaat Petrol Ürünleri Gıda Taşımacılık Kuyumculuk San. ve Tic. Ltd. Şti.'ye yönelik "Mersin Büyükşehir Belediyesi Yeni Otogar Kompleksi'nde yazıhane kira bedellerinin aşırı yüksek belirlenerek ve uygun yer tahsisi yapılmayarak otobüs firmalarının faaliyetlerinin zorlaştırıldığı" iddiasına ilişkin bulguların ciddi ve yeterli bulunması üzerine soruşturma açılması kararlaştırıldı.

KOÇ'UN MARİNA ALMASINA İZİN YOK

Öte yandan, Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi A.Ş. ve Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi A.Ş.'nin hisselerinin tamamının Setur Servis Turistik A.Ş. tarafından devralınmasına ilişkin nihai inceleme sonuçlandı. Söz konusu işlemin Koç Holding A.Ş.'nin İstanbul City Port Marina bakımından tanımlanan ilgili pazarda hakim duruma gelmesine ve böylece piyasadaki rekabetin önemli ölçüde azaltılmasına yol açacak nitelikte olması nedeniyle işleme izin verilmemesine karar verildi.


Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Hükümet Koç'un Marina Almasına İzin Vermedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • antibukalemun: Rezzap olsaydı kırmızı halı ile karşılarlardı :) 54 11 Yanıtla
  • Kafkasya: BİLO ile ZERRAP'a lazım mış. 49 4 Yanıtla
  • ttt: koc ailesi yahudididr. 20 28 Yanıtla
  • ata: reza zerrab varken koça kim ihale versin dimi ey tayyip 31 13 Yanıtla
  • bahadır: bu ülkede en dürüst çalışan koç grubudur.akp den istifa ediyorum 23 16 Yanıtla
  • ^: alla alla peki türgev 32 4 Yanıtla
  • Bilge Adam: Koç ailesi ne uğraşıyorsun rezzab abimize söyleseydin alırdı senin adına. 28 6 Yanıtla
  • Türk. : Çok iyi olmuş 17 16 Yanıtla
  • Ç A M L I D E R E_______________S E G M E N İ: YAVV ..İYİ OLMUŞŞ.....KOÇLARDAN BAŞKA...MEMLEKETTE KİMSE KALMADIMI....YILLARDIRR....SÜMÜR.DÜLERR 21 3 Yanıtla
  • Tonyukuk: Bu memleketin yıllardan belli kanını içti bu aile. 19 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement