Rektör Alkan'dan Uslu'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Rektör Alkan'dan Uslu'ya Ziyaret

Rektör Alkan\'dan Uslu\'ya Ziyaret

Çorum Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti.

19.08.2014 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu ziyaret etti.

Prof. Dr. Reha Metin Alkan, ziyarette üniversitemizde yürütülen çalışmalar hakkında milletvekili Salim Uslu'ya genel bilgilendirmede bulundu.

Üniversitede öğrenci sayısının 15 bine ulaştığını ve Hitit Üniversitesi'nin en çok tercih edilen üniversiteler arasında yer aldığını belirten Uslu, alt yapısının tamamlanmasıyla üniversitenin daha da büyüyeceğini söyledi.

Kuzey Kampüsü ihalesinin de tamamlandığını hatırlatan Alkan, "Hitit Üniversitesi olarak gerek eğitim-öğretim, gerekse bilimsel çalışmalar ve gerekse de fiziksel alt yapı noktasında çok önemli gelişmeler kat ettik. Kuzey Kampüsümüzün ihalesi tamamlandı ve temel atma noktasına geldik. Üniversitemizde yaptığımız tüm çalışmalarda her zaman destekçimiz oldunuz. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Prof. Dr. Alkan, ayrıca Kasım ayında gerçekleştirilmesi planlanan "Sürgünün 70. Yılında Ahıska Türkleri" isimli uluslararası sempozyum ile ilgili yapılan hazırlıklar hakkında Uslu ile görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu da, Hitit Üniversitesi'nin her geçen yıl öğrenci sayısının artması ve tercih edilebilir üniversiteler arasında yer almasının son derece önemli olduğunu belirtti.

Çorum ve üniversite için önem arz eden Kuzey Kampüsü'nün ihalesinin tamamlanmasıyla hızla çalışmaların başlayacağını ve üniversitenin daha da büyüyeceğini kaydeden Alkan, "Çorum ailesi olarak koordineli ve ekip çalışmasının meyvelerini hep birlikte alıyoruz. İlimize ve bölgemize hayırlı ve uğurlu olsun. Ahıska Türkleri için hazırlanan "Sürgünün 70. Yılında Ahıska Türkleri" uluslararası sempozyum için gerekli katkıyı sağlayacağız" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Alkan'dan Uslu'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement