Galatasaraylı Podolski, Riekerink'le Görüştü: Takımı Yalnız Bırakmam - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Podolski, Riekerink'le Görüştü: Takımı Yalnız Bırakmam

Galatasaray'da transferi gündemde olan Lukas Podolski, Jan Olde Riekerink'le görüştü, "11'de oynamaya hazır mısın?" sorusuna "Takımı elbette yalnız bırakmam." dedi.

21.01.2017 14:51  Güncelleme: 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Karabük'te kamp yaptığı Bağlar Saray Oteli'nde Teknik Direktör Jan Olde Riekerink ile Lukas Podolski arasında önemli bir görüşme yaşandı.

Riekerink, transferi gündemde olan oyuncusuna ihtiyacı olduğunu belirtip bu akşam ilk 11'de oynatmak istediğini söyledi ve ekledi, "Mental olarak da ilk 11'de oynamaya hazır mısın?"

"TAKIMI YALNIZ BIRAKMAM"

Lukas Podolski de "Ben Galatasaray için görev yapmaya hazırım. Transferim nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın Galatasaray için fedakarlık yaparım. Takımımı elbette yalnız bırakmam" diyerek mental açıdan da sahaya çıkmaya hazır olduğunu belirtti.

Riekerink, bugün Karabükspor karşısında Podolski'ye kart cezalısı olan Sneijder'ın yerine forma verecek.

PODOLSKİ GİDECEK Mİ?

Geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında genç oyunculara yöneldiklerini belirten Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, "Uzun süreli bir kadro kurma çabası içindeyiz. Geçen sene olması gereken değişim bu sene başladı. Takımı gençleştiriyoruz." diye konuşmuş ve gönderilmek istenen oyuncularla ilgili üstü kapalı bir mesaj vermişti...

Lukas Podolski'nin eşyalarını topladığının doğru olmadığını da aktaran Nazifoğlu, "Podolski bizim çok önemli bir oyuncumuz. Son olaylardan sonra ailesi Türkiye'den ayrıldı. Podolski de çok mutlu değil. Bugün onunla toplantı yaptık. Galatasaray'dan, taraftardan ve Türkiye'den memnun ama böyle bir problem var. Onu biraz zamana yaymaya çalışıyoruz." şeklinde konuşmuştu.

Galatasaray'ın Podolski'ye verdiği bu zaman Pazartesi günü son bulacak ve taraflar, Podolski'nin ayrılığı ya da takımda kalması yönünde karar vermeye çalışacaklar.

EN GOLCÜ OYUNCU

Öte yandan Almanya Milli Takım tarihinin, Gerd Müller ve Klose'den sonra en çok gol atan 3. futbolcusu olan Podolski, Galatasaray'da da transfer olduğu günden bugüne bakarsak gole en çok katkı sağlayan futbolcu konumunda. Galatasaray'da forma giydiği maçlarda toplam 25 gol atan Podolski 13 de asist yaptı ve tam 38 golün başrolünde bulundu.

Galatasaraylı Podolski, Riekerink\'le Görüştü: Takımı Yalnız Bırakmam
Kaynak: Futbolarena.com

Son Dakika Spor Galatasaraylı Podolski, Riekerink'le Görüştü: Takımı Yalnız Bırakmam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement