Riekerink, Yasin'i Kulübeye Çekip Nigel de Jong'u 11'e Alacak - Son Dakika
Spor

Riekerink, Yasin'i Kulübeye Çekip Nigel de Jong'u 11'e Alacak

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, derbiye Yasin Öztekin'i kenara çekerek Nigel de Jong'u orta sahaya koymayı planlıyor.

21.09.2016 08:58  Güncelleme: 09:02

Sezonun ilk derbisinde favori ev sahibi Beşiktaş olarak gözükse de G. Saray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, kazanmak için her şeyi yapıyor. Hollandalı teknik adam, oyuncularıyla yaptığı taktik toplantısında Beşiktaş'ı yenecek güçte olduklarını belirterek onlara moral aşılıyor. Galibiyete güçlü bir orta saha ile ulaşacaklarını düşünen Riekerink, De Jong'u hazırlıyor.

Orta alanda görev yapan Tolga Ciğerci ve Selçuk İnan'ın yanına vatandaşını monte ederek orta alan hâkimiyetini ele geçirmek isteyen başarılı teknik adam, savaşan bir orta alanla zafere uzanmak istiyor. Riekerink oyunun gidişatına göre Selçuk'u Sneijder'e yaklaştırarak hem hücumda hem savunmada etkili bir takımı ortaya çıkarmak amacında. Bu planda Yasin ise kızağa çekilecek.

JOR KULÜBEYE BAKMIYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, maçlarda fazla oyuncu değişikliği yapmıyor. Sezon başında Beşiktaş ile oynanan Süper finalde 120 dakika boyunca 2 değişiklik yapan Riekerink, bu geleneğini yine kazanılan Karabük ve Akhisar maçlarında da sürdürdü. Son olarak Rize'yi 2-0 yendikleri maçta oyuna sadece Sinan Gümüş'ü alan Hollandalı, 3 oyuncu değişikliği yaptığı Kayseri maçını ise kazanamadı.

KAPTAN İŞİNE BAKIYOR

Kayseri maçında oyundan alınmasının ardından Çaykur Rize önünde de kaçırdığı penaltı ile gündeme gelen Selçuk İnan, eleştirileri umursamıyor. G.Saray'ın başarısına odaklanan kaptan, yeniden yükselişe geçmek için çalışıyor. Yönetim ve teknik heyetin de desteğini arkasına alan yıldız futbolcu, kulağını eleştirilere tıkadı.

Riekerink, Yasin\'i Kulübeye Çekip Nigel de Jong\'u 11\'e Alacak

Son Dakika Spor Riekerink, Yasin'i Kulübeye Çekip Nigel de Jong'u 11'e Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement