Rize - Evinin Bodrumunda Toprağa Gömülü Olarak Bulunan Ayşe Kandemir'in Katil Zanlısı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Rize - Evinin Bodrumunda Toprağa Gömülü Olarak Bulunan Ayşe Kandemir'in Katil Zanlısı Tutuklandı

Rize - Evinin Bodrumunda Toprağa Gömülü Olarak Bulunan Ayşe Kandemir\'in Katil Zanlısı Tutuklandı

Evinin bodrumunda toprağa gömülü olarak bulunan Ayşe Kandemir'in katil zanlısı tutuklandı RİZE? nin Çayeli İlçesi'nde, evinin bodrum katında gömülü halde bulunan 36 yaşındaki Ayşe Kandemir'in dün gözaltına alınan katil zanlısı 26 yaşındaki Ömer G. suçunu itiraf etti.

06.01.2016 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evinin bodrumunda toprağa gömülü olarak bulunan Ayşe Kandemir'in katil zanlısı tutuklandı

RİZE? nin Çayeli İlçesi'nde, evinin bodrum katında gömülü halde bulunan 36 yaşındaki Ayşe Kandemir'in dün gözaltına alınan katil zanlısı 26 yaşındaki Ömer G. suçunu itiraf etti. Bahçıvanlığını yaptığı Kandemir ile tartıştıklarını ve sinirlerine hakim olamayarak boğarak öldürdüğünü anlatan Ömer G. çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Çayeli İlçesi Kesmetaş Mahallesi'ndeki evinde tek başına yaşayan Ayşe Kandemir geçen yıl 1 6 Ekim tarihinde ortadan kayboldu. Eşinden boşandığı öğrenilen kadının yakınlarının başvurusu üzerine arama çalışması başlatıldı. Kayıp kadının cesedi 2 gün sonra evinin bodrumunda, boğularak öldürüldükten sonra toprağa gömülmüş halde bulundu. Bunun üzerine Rize Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği bünyesinde kurulan 7 kişilik özel ekip, kadının cep telefonu kayıtlarını geriye dönük incelemeye aldı, bazı erkeklerle ilişkisi olduğunu belirledi. Soruşturmayı derinleştiren ve 300 dolayında kişiyi incelemeye alan polis, cinayet şüphelisi olarak 17 kişi üzerinde yoğunlaştı.

KAN VE KIL İZİ BAHÇIVANI ELE VERDİ

Polis, yaklaşık 2.5 ay süren teknik ve fiziki takip sonucunda şüphelilerden aldığı kan ve kıl örneklerini evin duvarında tespit edilen kan izi, yastıktaki parmak izi ile kıl örnekleriyle karşılaştırdı. DNA testleri sonucunda, Ayşe Kandemir'in yevmiye ile bahçıvanlığını yapan Ömer G.?nin alınan kanı ile duvardaki kan örneğinin uyuştuğu belirlendi. Gözaltına alınan Ömer G., polisteki sorgusunda suçunu itiraf etti.

Edinilen bilgilere göre, olay günü bir buzağı satışı için görüşmeye gittiği Ayşe Kandemir'in kapıya açık saçık kıyafetlerle çıktığını anlatan Ömer G., bir anda aralarında çıkan tartışmanın büyüdüğünü ve kendine hakim olamayarak kadını öldürdüğünü, cesedi ise evin bodrum katına gömdüğünü söyledi. Ayşe Kandemir'i, ilişki teklifini reddetmesi nedeniyle öldürdüğü yönündeki suçlamaları kabul etmeyen Ömer G., sevk edildiği Çayeli Adliyesi'nde tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevine kondu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rize - Evinin Bodrumunda Toprağa Gömülü Olarak Bulunan Ayşe Kandemir'in Katil Zanlısı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement