Rockcı İmam, Başkan Sarıoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Rockcı İmam, Başkan Sarıoğlu'nu Ziyaret Etti

Rockcı İmam, Başkan Sarıoğlu\'nu Ziyaret Etti

22 Haziran’da düzenlenecek olan “26. Finike Festivali” kapsamında konser verecek olan Antalya’nın Kaş ilçesi Pınarbaşı Mahalle İmamHatibi Ahmet Muhsin Tüzer, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

17.06.2014 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

22 Haziran'da düzenlenecek olan "26. Finike Festivali" kapsamında konser verecek olan Antalya'nın Kaş ilçesi Pınarbaşı Mahalle İmamHatibi Ahmet Muhsin Tüzer, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Kamuoyunda Rock'cı İmam olarak ün yapan Kaş ilçesi Pınarbaşı Mahalle İmam Hatibi Ahmet Muhsin Tüzer, 26. Finike Festivali kapsamında 22 Haziran'da yapılacak konser öncesinde Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ile bir araya geldi.

Başkan Kaan Osman Sarıoğlu ziyarette yaptığı açıklamada, "Biz biliyoruz ki dinimiz tebliğ esasına dayalı bir dindir. Yüce Allahımız ve Peygamberimiz dinimizi tebliğ etmemizi emretmiştir. İslamiyeti dar kalıplara sokmanın bir anlmaı yok. Nasıl ilahi grupları var. İlahilerle tebliğler yapılıyor. Çağın müziği olan Rock' da bir etkilenme unsurudur. Müzikde bir tebliğaracı olmalıdır" dedi.

Rockcı İmam Ahmet Muhsin Tüzer ise; "Uzun süreden beri bu yolda belli mesafeler katettik. Yaptığım müzikten ülke dışından çok olumlu tepkiler aldım. Ancak ülkemizde yeterince ilgi gördüğüm söylenemez. Bir İmam Hatip olarak bu tarz müziği yayma konusunda tam kırıma noktasındayken, Finike Belediye Başkanımız imdadımıza yetişti. Kendisine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. İstanbul ve Newyork'ta konserler yapacağız. 22 Haziran'da Finike'de yapacağımız sıra dışı konserimizde çok sürpriz parçalarımız olacak. İngilizce, Arapça ve Türkçe olmak üzere üç dilde parçalar okuyacağım. Tüm halkımızı bekliyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rockcı İmam, Başkan Sarıoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement