Rofed Genel Sekreteri Ege, Bakan Elvan ile Görüştü - Son Dakika
Yerel

Rofed Genel Sekreteri Ege, Bakan Elvan ile Görüştü

Rofed Genel Sekreteri Ege, Bakan Elvan ile Görüştü

Türkiye Ro Ro ve Feribot Derneği Genel Sekreteri İsmail Ege, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile görüştü.

24.10.2014 11:06  Güncelleme: 11:10

Türkiye Ro-Ro ve Feribot Derneği (ROFED) Genel Sekreteri İsmail Ege, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile görüştü.

Ege, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gelibolu İskelesi'nin inşası konusunda sıkıntıların aşılamaması üzerine bazı girişimlerde bulunma gereği hissettiklerini bildirdi.

Gelibolu'nun sosyal ve ekonomik bakımdan en önemli can damarının iskele olduğunu belirten Ege, ROFED üyelerinin katılımıyla Elvan ile görüştükleri bilgisini verdi.

Elvan'ın, Gelibolu için müjdeli bir talimat verdiğini aktaran Ege, şunları kaydetti:

"Sayın Bakanımız ile sektör sorunları hakkında görüşme yaptık. Bu sorunlar arasında gündeme Gelibolu İskelesi'ni de getirdik. Yapılan mücadele ve girişimlerin yarıda kaldığını ve bir türlü hedefe ulaşamadığımızı anlattık. Bu iskelenin Gelibolu için ne kadar önemli olduğunu ısrarla söyledik. İlçeye büyük sıkıntılar verdiğini, tehlikeli madde taşıyan araçların bile şehir merkezinin içinden geçtiğini doğabilecek sakıncaları göz önüne serdik. Bakanımız hemen denizcilikten sorumlu müsteşara, iskelenin yapımına en kısa zamanda başlanması talimatını verdi. Gelibolu'ya hayırlı olsun." - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rofed Genel Sekreteri Ege, Bakan Elvan ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement