Rus Turistin Bıçaklanması Olayı - Son Dakika
Güncel

Rus Turistin Bıçaklanması Olayı

Alanya ilçesinde Rus turisti bıçaklayarak yaralayan zanlı, ruh sağlığının bozuk olduğu gerekçesiyle hastaneye sevkedildi.

05.06.2014 16:53

Alanya ilçesinde Rus turisti bıçaklayarak yaralayan zanlı, ruh sağlığının bozuk olduğu gerekçesiyle Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gönderildi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde tarihi Alanya Kalesi Tophane Mahallesi'nde, 28 yaşındaki Rus uyruklu kadın turist Anna Khodyreva'yı bıçakla yaraladığı ve olay yerinden kaçtığı iddia edilen Ramazan Y. (28) gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadesinin ardından Alanya Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece ruh sağlığının bozuk olduğu gerekçesiyle polis nezaretinde Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gönderildi.

Hırsızlık, mala zarar verme ve tehdit gibi suçlardan sabıkası bulunan zanlı, emniyetteki ifadesinde, Alanya Kalesi çevresinde yürüdüğü sırada Anna Khodyreva'dan yol istediğini, Rus turistin kendisine yol vermeyerek yabancı dilde bir şeyler söylediğini, bu sebeple üzerine doğru yürüyen kadını bıçakladığını söylediği öğrenildi.

-Olayın geçmişi-

Alanya Kalesi'nde vatandaşlar tarafından bıçakla yaralanmış halde bulunan turist Anna Khodyreva'nın vücudunun 6 ayrı yerinden bıçaklandığı belirlenmiş, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Olay yerinden kaçan zanlının yakalanması için ise çalışma başlatılmıştı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rus Turistin Bıçaklanması Olayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement