Rus Voleybol Takımı Marmaris'te Kampa Girdi - Son Dakika
Yerel

Rus Voleybol Takımı Marmaris'te Kampa Girdi

Rus Voleybol Takımı Marmaris\'te Kampa Girdi

Rusya Federasyonu Voleybol Süper Liginde mücadele eden Pirikame Voleybol Takımı, 20-22 Ağustos 2014 tarihleri arasında Marmaris’te kamp yapacak.

14.08.2014 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya Federasyonu Voleybol Süper Liginde mücadele eden Pirikame Voleybol Takımı, 20-22 Ağustos 2014 tarihleri arasında Marmaris'te kamp yapacak.

Rusya Federasyonu Voleybol Süper Liginde mücadele eden Pirikame Voleybol Takımı, 20 - 22 Ağustos 2014 tarihleri arasında Marmaris'te kamp yapacak. 25 kişilik genç oyunculardan oluşan takım her gün Marmaris Belediyesi Amiral Orhan Aydın Spor Tesislerinde sabah 08.30 - 10.00 ile öğleden sonra 17.00 - 19.00 saatleri arasında antrenmanlarına devam ediyorlar. Geçen sezon başarılarından dolayı ilk 10 a girip play-off lara kalmayı başaran takımın Baş Antrenörü Vilademir Putin Stepanovich yaptığı açıklamada, " Takım olarak 10 yıldan beri Marmaris'e kampa geliyoruz. Burada kamp yapmaktan çok mutluyuz. Burada yaptığımız çalışmalardan dolayı geçen sezon başarılı olduk ve Rusya Federasyonu Voleybol Süper Ligin de ilk 10 a girerek play-off lara kaldık. 25 kişilik gençlerden oluşan bir takımız. İnanıyorum ki Marmaris'te yaptığımız başarılı kamptan dolayı play-off lar da başarılı olup ilk üçe gireceğiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rus Voleybol Takımı Marmaris'te Kampa Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement