Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak - - Son Dakika
Güncel

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak -

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Hem Türkiye'yi hem de dünyayı yeniden ayarlamamız, yeniden kurmamız gerekiyor" dedi.

13.07.2014 06:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Hem Türkiye'yi hem de dünyayı yeniden ayarlamamız, yeniden kurmamız gerekiyor" dedi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Şubesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği sahur programı bu yıl da geniş bir katılımla Feshane'de gerçekleştirildi.

Programa, Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, AGD Genel Başkanı Salih Turhan, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı ve Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Refik Korkusuz, AGD İstanbul Şube Başkanı Ali Uğur Bulut, MÜSİDER (Müzik ve Sinema Derneği) Genel Başkanı Arslan Ateş, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş ile AGD ve SP yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda bir teşekkür konuşması yapan AGD Genel Başkanı Turhan, Ramazan ayından ve orucun öneminden bahsederek, "Geleceğe dair yeni bir dünya idealimiz, adil bir dünya idealimiz, hakka dayalı bir nizamın tesisi ile alakalı neleri yapmam lazım, nasıl çalışmam lazım, bununla alakalı hangi çalışmaları yürütmem lazım diyerek, yoğun bir muhasebe sürecine girmemiz lazım. Muhasebemizi düzgün yapmazsak, yanlışlarımızı tespit etmezsek, Allah muhafaza buyursun, yaptığımız yanlışlar, zihinlerimizde meşrulaşmaya başlar" dedi.

Turhan konuşmasını, " Gazze'de yoğun bir zulüm var, baskı var. Hem Gazze'de hem de dünyanın diğer bölgelerinde zulüm altındaki kardeşlerimize şu mübarek vakitler hürmetine, Rabbimiz inşirah versin, kalplerine genişlik versin, dayanma güçlerini, sabırlarını arttırmış olsun, onların inşallah sıkıntılarından kurtulmalarına vesile olsun" diyerek bitirdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak konuşmasında gençliğin önemine değinerek, "Geleceğimizin teminatı hiç şüphesiz gençliğimizdir. Gençliği olmayan bir milletin geleceği olamaz" dedi.

Kamalak, "El atmadığımız yerde, ulaşmadığımız yerde, gönül bağlantısı kurmadığımız yerde, biz yokuz demektir. Bizim olmadığımız yerde ise hüsran vardır, bozgun vardır. Tıpkı Ortadoğu'da olduğu gibi, ayak çekmişiz oralardan, çekmek zorunda kalmışız. Geriye dönüp baktığımızda, kan var, gözyaşı var, hüsran var, oralar bizleri bekliyor. Emin olun, oradaki kardeşlerimiz, Ayşeler, Fatmalar, Hasanlar, Hüseyinler, yollara bakıp 'bugün de gelmediler' diyerek, hüsran içinde, hüzün içerisinde, gözyaşlarıyla boyunlarını bükerek, bizleri beklemeye devam ediyorlar" ifadelerini kullandı.

"Hem Türkiye'yi hem de dünyayı yeniden ayarlamamız, yeniden kurmamız gerekiyor" diyen Kamalak, bu ulvi görevin kendilerine düştüğünü, bunun bir şan ve şeref olduğunu vurguladı. Kamalak, işe İstanbul'dan başlamaları gerektiğini belirterek İstanbul'un bir dünya payitahtı olduğunu, İstanbul'un tarihi mirasıyla, tarihteki hizmetleriyle dünyaya model teşkil eden bir şehir olduğunu hatırlattı.

Kamalak, "Zafer inananlarındır ve zafer yakındır" diyerek konuşmasını bitirdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement