Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu CHP'nin seçim beyannamesine ilişkin, "Tabii ki seçim atmosferinde herkes her türlü vaatte bulunacaktır ama neticede vatandaşın da analiz kabiliyeti fevkalade iyi, gerekli analizleri yapar" dedi.

21.04.2015 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu CHP'nin seçim beyannamesine ilişkin, "Tabii ki seçim atmosferinde herkes her türlü vaatte bulunacaktır ama neticede vatandaşın da analiz kabiliyeti fevkalade iyi, gerekli analizleri yapar" dedi.

Bilecik Polisevi'nde, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak ve ile diğer ilgililer tarafından karşılanan Müezzinoğlu, sağlık yatırımları ve verileri hakkında İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz'dan brifing aldı.

Daha sonra Bilecik Devlet Hastanesi'ne geçen Müezzinoğlu, Acil Servis'te incelemede bulunarak, personel, hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet etti.

Müezzinoğlu, hastaneden ayrılırken bir gazetecinin sorusu üzerine, kentte inşa edilecek devlet hastanesiyle ilgili proje çalışmasına başladıklarını söyledi.

Arsa konusunun epeyce zaman aldığını anlatan Müezzinoğlu, "Biraz gecikmeyi o nedenle yaşadık ama artık yer konusunda da bir itilaf kalmadı. İnşallah en kısa zamanda avam proje, uygulama projeleri tamamlandıktan sonra ihale sürecini başlatacağız. Devlet hastanesi, İl Özel İdaresinin şu anki bulunduğu yere yapılacak. Milli Emlak'tan da devirlerini Sağlık Bakanlığına alıyoruz. Tahmin ediyorum, avam proje bir, iki, üç ay, bir, iki, üç ay da uygulama projesi süreci geçer. Ekim, kasım gibi projeler biter, ihale sürecini başlatırız" diye konuştu.

"Vadetmek kolaydır, yapmak zordur"

İl Özel İdaresinde yetkililerden bilgi alan Müezzinoğlu, bunun ardından Vali Nayir'i makamında ziyaret etti.

Valilik Şeref Defterini imzalayan Müezzinoğlu'na bir gazeteci tarafından CHP'nin seçim beyannamesiyle ilgili görüşleri soruldu.

Son sözün vatandaşlara ait olacağına dikkati çeken Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Anadolu'da bir söz var; 'Av için kuşlara yem atmak, cömertlik değildir' denilir. Hayırlı olur inşallah, vatandaş herkesin takdirini yapar. Konuşmak kolaydır, vadetmek kolaydır, yapmak zordur. Son 12 yılda neler yaptığımızı gösterdik. Bundan sonraki hedeflerimiz, 2023 vizyonu var, o vizyona istikrarlı bir şekilde millete bedel ödetmeden yolculuk yapıyoruz. Bütün bu başarıların arkasında siyasi bir irade var, istikrar var. Siyasi istikrar, ekonomik istikrarı getirdi, ekonomik istikrar da yatırımları ve kalkınmayı getirdi. Tabii ki seçim atmosferinde herkes her türlü vaatte bulunacaktır ama neticede vatandaşın da analiz kabiliyeti fevkalade iyi, gerekli analizleri yapar."

Nayir, Bayrak ve İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım, Müezzinoğlu'na ziyaret anısına hediyeler verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement