"Sağlıklı Vücutlar, Mutlu İnsanlar" Projesi - Son Dakika
Yerel

"Sağlıklı Vücutlar, Mutlu İnsanlar" Projesi

Proje kapsamında Bilecik'e gelen heyet, sportif faaliyetlerde bulunuyor

28.11.2013 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Atatürk İlkokulu koordinatörlüğünde yürütülen  AB Comenius programı "Sağlıklı vücutlar, mutlu insanlar" projesi kapsamında 6 ülkeden gelen öğrenciler, sportif faaliyetlere katılıyor.

Bilecik Atatürk İlkokulu Müdürü İsmail Işık, Romanya, Slovenya, Belçika, Estonya, Polonya ve İspanya'dan gelen 19 öğretmen ve 14 öğrencinin, öğrenci ve öğretmenler arasında kültürel kaynaşmaya sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledikleri söyledi.

Öğretmen ve öğrencilere Bilecik'te bulundukları süre içerisinde kendi kültürlerini tanıtmaya ve anlatmaya çalıştıklarını ifade eden Işık, "Proje kapsamında gittiğimiz ülkelerde bizlere misafirperverliklerini gösterdiler, bizlerde aynı misafirperverliği göstermeye çalışıyoruz. Öğrenciler, kendi aralarında ve ailelerle iyi bir diyalog içerisinde oldular. Bu dostlukları proje tamamlandıktan sonra da devam edeceğine inanıyorum" dedi.

Öğrenciler, okul bahçesinde beden eğitimi dersinde öğrencilerle birlikte, çuvalda yürüme, kaşıkta yumurta taşıma ve halat çekme yarışması etkinliğinin ardından Pelitözü göletinde doğa yürüyüşüne katıldı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Sağlıklı Vücutlar, Mutlu İnsanlar' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement