Sağlıklı Yaşam Yürüyüşünde Obeziteye Dikkat Çekildi - Son Dakika
Yerel

Sağlıklı Yaşam Yürüyüşünde Obeziteye Dikkat Çekildi

Sağlıklı Yaşam Yürüyüşünde Obeziteye Dikkat Çekildi

Salihli’de Toplum Sağlığı Merkezi tarafından obeziteye dikkat çekmek için sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenlendi.

30.09.2014 17:46

Salihli'de Toplum Sağlığı Merkezi tarafından obeziteye dikkat çekmek için sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenlendi. Hamidiye Camii önünde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında başlatılan imza kampanyasında "Obez olmak istemiyoruz" ve "Nişasta kilonu kendine sakla" sloganları atıldı.

Manisa'nın Salihli ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte obeziteye dikkat çekildi. Salihli Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ufuk Berberoğlu, Salihli Grup Başkanı Dr. Sezgin Güleç, Sağlık çalışanları, anne, baba ve çocukların katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte, Obeziteye dikkat çekmek amacıyla imza kampanyası başlatıldı. Hamidiye camisi önünde başlatılan yürüyüş ise İstasyon mevkiinde bulunan anıt çınarın önünde sona erdi.

Salihli Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ufuk Berberberoğlu etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, "Obezite konusunda ilçe halkına uyarıda bulunmak amacı ile bu etkinliği düzenledik. Etkinlik kapsamında başlatılan imza kampanyasına vatandaşlarımız gereken ilgiyi gösterdiler. Bilindiği üzere Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat programı Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülüyor. Program kapsamında 2014 yılı Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı ilan edildi. Bu nedenle bizler Salihli'de obezite konusunda çeşitli etkinlikler düzenleyerek vatandaşlarımızı uyarmaya devam edeceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlıklı Yaşam Yürüyüşünde Obeziteye Dikkat Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement