Şahin: "Bacılarımızı İnim İnim İnlettikleri Günlere Dönmek İstiyorlar" - Son Dakika
Yerel

Şahin: "Bacılarımızı İnim İnim İnlettikleri Günlere Dönmek İstiyorlar"

Şahin: "Bacılarımızı İnim İnim İnlettikleri Günlere Dönmek İstiyorlar"

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, seçim gezilerini sürdürüyor.

03.06.2015 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, seçim gezilerini sürdürüyor. Gezileri esnasında önemli açıklamalarda da bulunan Şahin, "Üniversite kapılarında başörtülü bacılarımızı yine inim inim inletmek istiyorlar. İşte kara lekelerle dolu bu geçmişe dönmek istemiyorsak eğer onlara gereken dersi 7 Haziran'da mutlaka vermek zorundayız" dedi.

7 Haziran genel seçimlerine kısa bir süre kala AK Parti Malatya milletvekili adayları ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, bu kapsamda bir dizi ziyarette bulundu.

MAŞTİ VE MASKİ'YE ZİYARET

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin seçim gezileri kapsamında ilk olarak MAŞTİ'yi ziyaret etti. Şahin, burada bulunan esnaf ve yolcularla sohbet etti. MAŞTİ ziyaretinin ardından MASKİ'ye giden AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir'den kısa bir brifing aldı ve personeli ziyaret etti.

"HİZMETLERİNİZİN ODAĞINDA İNSAN VAR"

MASKİ ziyaretinin ardından Fahri Kiğılı Vakfı'nı ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, vakıf üyeleri tarafından karşılandı. Fahri Kiğılı Vakfı Başkanı Varol Yücel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şahin ise, "Vakıfların yegane kuruluş amacı insana hizmet etmektir. Sizler de hizmetlerinizin odağına insanı alıyorsunuz. Gönüllülük esasına göre verilen hizmetlerde yer almanız bizleri sevindiriyor" dedi.

Fahri Kiğılı Vakfı ziyareti sonrasında AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, Kiğılı Pasajı esnafıyla bir araya geldi. Şahin, daha sonra Mahmut Efendi Cemaati, Diyanet Sen ve Dilek Küllümağara Mahallesi'ni de ziyaret etti.

"GEREKEN DERSİ VERMEK ZORUNDAYIZ"

Küllümağara Mahallesi'nde konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, şunları kaydetti:

"AK Parti'yle birlikte ülkeyi bir baştan diğer başa değiştirdik. Bundan önceki iktidarların yaptıklarına bakacak olursak aradaki farkı en iyi şekilde anlarız. IMF'ye eskiden avuç açarken, bugün IMF'ye borç veren bir ülke konumuna yükseldik. Bunların amacı insanlarımızın üzerine yeniden ciddi ekonomik yükler yüklemek. Başörtüsü yüzünden inim inim inletilen, üniversite kapılarında boyunları bükük kalan, ikna odalarında psikolojik baskı yaptıkları günlerin yeniden getirilmesini istiyorlar. Mazlumların boynunu bükük bırakıp o alçakları sevindirecekseniz sandığa gitmeyin. Ancak bu ülkenin değerlerini bağrında taşıyan anlayışla beraber olacaksanız, onlara gereken dersi 7 Haziran'da mutlaka vermek zorundayız." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahin: 'Bacılarımızı İnim İnim İnlettikleri Günlere Dönmek İstiyorlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement