Şahinbey Ampute Futbol Takımında Hedef 3 Puan - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Ampute Futbol Takımında Hedef 3 Puan

Şahinbey Ampute Futbol Takımında Hedef 3 Puan

Ampute Süper Lig’de Gaziantep’i temsil eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol takımı, deplasmanda karşılaşacağı konya Engelliler Gücü maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.

05.11.2015 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ampute Süper Lig'de Gaziantep'i temsil eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol takımı, deplasmanda karşılaşacağı konya Engelliler Gücü maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.

8 Kasım Pazar günü Selçuklu Belediyesi Stadında, Konya Engelliler Gücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Şahinbey Belediye Ampute Futbol takımı, lige galibiyetle başlamayı hedefliyor. Saat 13.00'de oynanacak müsabakanın hazırlıkları Şahinbey Belediyesi Spor Tesislerinde yapılan antrenmanla tamamlayan Şahinbey Ampute Futbol Takımı, Konya'ya hareket edeceği günü beklemeye başladı.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor futbolcuları ise ilk haftasında karşılaşacakları Konya Engelliler Gücüspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Teknik Direktör Ökkeş Böke, bu yıl hedeflerinin büyük olduğunu belirtti. ilk hedefin sezono iyi bir başlangıç olduğunu belirten Böke, "Sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İyi bir kamp ve hazırlık dönemi geçirdik. Takıma yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Ligdeki hedefimiz büyük ve ilk maçımıza bu hedefle çıkacağız. İnşallah Konya Engelliler Gücü deplasmanından 3 puan alarak döneceğiz" dedi - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Ampute Futbol Takımında Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement