Şahinbey Belediyesi Voleybol Takımı Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyesi Voleybol Takımı Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Şahinbey Belediyesi Voleybol Takımı Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı yeni sezon hazırlıklarını Akkent Spor Salonunda sürdürüyor.

28.08.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı yeni sezon hazırlıklarını Akkent Spor Salonunda sürdürüyor. Takımın antrenmanını izleyen Kulüp Başkanı Cuma Güzel, "Akıllı adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.

Türkiye Erkekler Voleybol 1'inci Ligi'nde Gaziantep'i temsil eden Şahinbey Voleybol takımı yeni sezon hazırlıkları Baş Antrenör Reşat Arığ yönetiminde Akkent Spor Salonunda sürdürdü. Kulüp Başkanı Cuma Güzel ve yönetim üyeleri de sahaya gelerek antrenmanı izledi.

BAŞKAN GÜZEL: "LİGİ ÜST SIRLARDA TAMAMLAMAK İSTİYORUZ"

Başkan Güzel gazetecilere yaptığı açıklamada yeni sezonda hedeflerinin üst sıralarda yer almak olduğunu söyledi. Şahinbey Belediyesi olarak spora ayrı bir önem verdiklerini dile getiren Başkan Güzel, "Çok önemli transferler yaptık. Voleybolda iyi bir yerde olmak istiyoruz. Geçen yıl 1'inci lige çıktık. Öncelikli hedefimiz ligde tutunabilmekti. Bizimle birlikte çıkan bazı takımlar tekrar düştü ama biz sporcularımızın, hocamızın, yöneticilerimizin ve belediye başkanımızın desteğiyle kalıcı olmayı başardık. Yeni sezon öncesi de kolları sıvadık "Şahinbey'e üst sıralarda olmak yakışır" diyerek hocamız ve yöneticilerimizle istişare ederek çalışmalarımızı yaptık. Böyle yeni bir ekip kurduk, buradaki hedefimiz üst sıralarda yer almak. Tabi ki gönlümüzdeki hedef şampiyon olmak ama biz makul ve mantıklı olarak hareket etmeliyiz. Merdivenlere üç-üç değil sağlam basarak gitmeliyiz. Voleybolu bu yılda belirli bir yerde bitirmek istiyoruz. Bu ekip onun için kuruldu ve takımımız üst sıralara çıkacaktır. Biz akıllı adımlarla ileriye doğru ilerleyeceğiz. Bunu da hep birlikte göreceğiz" dedi.

"SABAH AKŞAM ÇALIŞIYORUZ"

Baş Antrenör Reşat Arığ da istedikleri transferlerin gerçekleştirildiğini belirterek, "İlk iki haftamız testlerle ve sağlık kontrolleriyle geçti. Daha sonra performans antrenmanlarımız başladı. Sabah akşam çalışıyoruz ama daha çok çalışmamız gerekiyor çünkü hedeflerimiz büyük. Çalışarak istediğimiz yere ulaşırız. Bu sahamızda çok iyi Başkanlarımıza böyle bir tesisi Türk sporuna kazandırdıkları için teşekkür ederim. İnşallah burada çıktığımız maçlarda da hayırlı sonuçlar alırız" şeklinde konuştu.

Antrenman sonrasında Başkan Güzel antrenörlere ve oyunculara baklava ikram etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyesi Voleybol Takımı Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement