Şahinbeyli Minikler 23 Nisan'ı Kutladı - Son Dakika
Yerel

Şahinbeyli Minikler 23 Nisan'ı Kutladı

Şahinbeyli Minikler 23 Nisan\'ı Kutladı

Şahinbey Belediyesi bünyesindeki sosyal tesislerde bulunan anasınıfları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle şenlik düzenledi.

23.04.2015 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi bünyesindeki sosyal tesislerde bulunan anasınıfları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle şenlik düzenledi. 19 anasınıfında eğitim gören minik öğrenciler birbirinden güzel yeteneklerini sergileyerek hem eğlendiler hem eğlendirdiler.

Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Anasınıfları 23 Nisan Eğlencesi" programına Başkan Mehmet Tahmazoğlu, başkan yardımcıları ve eğlencede yer alan öğrencilerin aileleri katıldı. Sırayla sahneye çıkan minikler yaptıkları dans ve halk oyunları gösterileriyle izleyicilerden büyük alkış topladı. Salonda bulunan palyaçolar da yaptıkları gösterilerle minikleri eğlendirdi.

Çocukların gösterilerini izleyen Başkan Mehmet Tahmazoğlu yapılan gösterilerin eğlenceli olduğunu belirterek, "Bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramını yürekten kutluyorum. Dünyada ki ilk çocuk bayramı Türkiye'de kutlanıyor. Atatürk'ün çocuklarımıza armağanı olan bu bayramda bizde çocuklarımız için önemli şeyler yapıyoruz. Bizim için çocuklarımızın gelişimi, sağlıklı bir şekilde büyümesi bizim açımızdan çok önemli. Ben kendi çocukluğumu hatırlıyorum, bizim top oynayacak bir parkımız, her hangi bir alanımız yoktu. Son 6 yılda 460 park yaptık çocuklarımız için. Şu anda ada Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi'yi yaptık. Bu gün burada da sosyal tesislerimizde eğitim gören miniklerimiz gösterilerini yaptılar. Hepsiyle gurur duyuyorum. Çocuklarımıza ömür boyu başarılar diliyorum" diye konuştu.

Program sonunda gösteri yapan çocuklar ve aileleri hatıra fotoğrafı çektirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbeyli Minikler 23 Nisan'ı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement