Şahnahan'da İftar Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Şahnahan'da İftar Programı Düzenlendi

Şahnahan\'da İftar Programı Düzenlendi

Yeşliyurt Belediyesi tarafından dördüncü “Sokak İftarı” Şahnahan Mahallesinde gerçekleştirdi.

21.07.2014 13:55

Yeşliyurt Belediyesi tarafından dördüncü "Sokak İftarı" Şahnahan Mahallesinde gerçekleştirdi.

İftar programında konuşan Yeşilyurt Belediye başkanı Hacı Uğur Başkan Polat, işten"Bugün Filistin halkı, Filistinliler, insanlığın onurunun mücadelesini veriyorlar. Müslümanların, Arapların onurlarının mücadelesini veriyorlar. Biz de bu onur mücadelesinde, Filistin'in yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz. Bu zulmü elimizle düzeltmeyi arzu ederdik, o imkana sahip değiliz, hiç olmazsa buradaki zulme insanlığının dikkatini çekmek için dilimizi kullanabilmeliyiz. Orantısız bir güç kullanan İsrail maalesef bugün bir soykırım yapıyor, insanları katlediyor. Gazze'de işgalci siyonist rejim, etrafını duvarlarla çerçevelediği, resmen açık hava hapishanesi haline getirdiği, Gazze'ye uçaklarla, tanklarla, tüfeklerle ve bombalarla saldırıyor" dedi.

Polat "Bugün gerçekten Filistinliler şu saatte kan ve gözyaşı içerisinde bulunuyorlar ve bombalar acımasızca çocukların, kadınların üzerine yağıyor. Biz burada iftarımızı yaparken onlar kanlarıyla şahadet şerbetini içiyorlar ve maalesef dünyada da ciddi bir duyarsızlık var" ifadelerini kullandı.

Şahnahan'ın en büyük sorunu organizeden buraya akan kimyasal su olduğunu belirten Polat, "Bu konu bizim sorumluluk alanımızın dışında kalıyor. Bu sorun için bizzat vali beyle görüştüm. Buraların mesire alanları olduğunu insanların buraya piknik yapmak için geldiklerini ama şimdi suyun karalığından ve kokusundan oraya gidilmediğini vali beye anlattım. Vali bey de burası ile ilgileneceğini ifade etti. Vali beyle birlikte bu konunun özellikle takipçisi olacağız" dedi.

Şahnahan'da düzenlenen iftar programına mahalle sakinleri evlerinde yaptıkları acılı ayranlarını getirerek, misafirlere ikramda bulundu. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen programdan dolayı Başkan Polat'ta teşekkürlerini ileten mahalle sakinleri, başkan ile sohbet ederek sorun, sıkıntı ve taleplerini dile getirdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahnahan'da İftar Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement