Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı yapıldı.

14.10.2014 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı yapıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu başkanlığındaki toplantıda, görüşülen 41 gündem maddesinden 22'si oy birliğiyle kabul edildi, bazı konular ilgili komisyonlara havale edildi.

Toçoğlu, yaptığı konuşmada, sel felaketinde zarar gören Hendek, Akyazı ve Geyve'de gerekli çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirtti.

Yeni projeler üzerinde de çalıştıklarını anlatan Toçoğlu, şunları kaydetti:

"Dört ilçemizde 5 köprü, birçok menfez, istinat duvarları ile yol projelerini gerçekleştiriyoruz. Bu dönem içerisindeki yol çalışmalarımızda yaklaşık 60 bin ton asfalt kullanacağız. Daha önce süpürgeci esnafımızın daha iyi şartlarda hizmet sunması için Süpürgeciler Sitesi'ni hizmete almıştık. Ardından şehir merkezinde kalan hayvan pazarını Alancuma'ya taşıdık. Erenler'de sıkışıklığa neden olan tır garajını kaldırarak, esnafımızın daha iyi şartlarda hizmet etmesine olanak sağlayacak Tır-Kamyon Parkı ve Nakliyeciler Sitesi'ni hizmete aldık. İlçe belediyemizle yürüteceğimiz çalışmalar kapsamında esnafımıza daha modern bir sebze ve meyveciler hali de oluşturacağız." - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement