Sakarya'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Sakarya'dan Kısa Kısa

AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan, hedeflerinin 1 Kasım'da en fazla oyu almak olduğunu belirterek, "En fazla milletvekilini TBMM'ye göndermek, Sakarya'nın daha fazla hizmet almasını sağlamaktır" dedi.

15.09.2015 10:15

AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan, hedeflerinin 1 Kasım'da en fazla oyu almak olduğunu belirterek, "En fazla milletvekilini TBMM'ye göndermek, Sakarya'nın daha fazla hizmet almasını sağlamaktır" dedi.

Fidan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun genel kongrede yeniden başkanlığa seçilmesinin tüm teşkilatlarda memnuniyet yarattığını söyledi.

Türkiye'nin istikrarı ve istikbali için gece gündüz çalışacaklarını belirten Fidan, "Merkez Yürütme Kurulu üyelerine de görevinde başarılar diliyorum. AK Parti'de birlik ve beraberlik günü. Hedefimiz, 1 Kasım'da en fazla oyu almak ve milletvekilini TBMM'ye göndermek, Sakarya'nın daha fazla hizmet almasını sağlamaktır" ifadesini kullandı.

Kaynarca Devlet Hastanesi, eski belediye binasına taşındı

Kaynarca Devlet Hastanesi, bakım ve güçlendirme çalışmaları nedeniyle iki yıl Kaynarca Belediyesi eski hizmet binasında hizmet verecek.

Eski belediye binası hastaneye uygun olarak poliklinikler, gözlem odaları ve acil servis olarak düzenlendi. Başhekimlik ve idare bölümü ise eski belediye pasajının üst katına taşındı.

Bakım ve güçlendirme çalışmaları, 220 gün sürecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement