Sakarya Nehri'nden Fırat'a Uzanan Tarihi Köprü" Projesi İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Sakarya Nehri'nden Fırat'a Uzanan Tarihi Köprü" Projesi İmzalandı

Sakarya Nehri\'nden Fırat\'a Uzanan Tarihi Köprü" Projesi İmzalandı

Ankara’da Polatlı Ticaret Odası ve Birecik Ticaret Odası ortaklığında "Sakarya Nehrinden Fırat’a Uzanan Tarihi Köprü" projesinin sözleşmesi Ankara Kalkınma Ajansı ile imzalandı.

21.08.2015 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da Polatlı Ticaret Odası ve Birecik Ticaret Odası ortaklığında "Sakarya Nehrinden Fırat'a Uzanan Tarihi Köprü" projesinin sözleşmesi Ankara Kalkınma Ajansı ile imzalandı.

"Sakarya Nehrinden Fırat'a Uzanan Tarihi Köprü" adlı projenin Ankara'nın Polatlı ilçesi ile Şanlıurfa'nın Birecik ilçeleri arasında tarih turizmi ve ticari gelişimine büyük katkılar sunacağı belirtildi. 97 bin TL'lik bir bütçeye sahip olan proje ile Şanlıurfa'dan birçok iş adamının Polatlı'da ağırlanacağı belirtildi. Proje kapsamında birçok öğrencinin de tarihi değerlerden faydalanacağını belirten Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya, "Ankara Kalkınma Ajansı Türkiye'nin en genç ajansı olmasına rağmen büyük yol katedip şu an en çok hibe dağıtan kurumlar arasında yerini almıştır. Biz Polatlı Ticaret Odası yönetimi olarak ajans ile bir çok projede yer aldık ve olumlu sonuçlara imza attık. Bugün burada imzaladığımız 'Sakarya Nehri'nden Fırat'a Uzanan Tarihi Köprü' adlı projemiz ile ilçemizin tanıtımını yapacağız. Ayrıca iki farklı kültür ortak noktada buluşturulup sosyal bir etkileşim oluşacaktır. Öğrencilerimiz de tarihi değerlerimizi tanıyacaktır. Projenin her iki tarafa ve ilçemizi hayırlı olmasını dilerim" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakarya Nehri'nden Fırat'a Uzanan Tarihi Köprü' Projesi İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement